Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Nincs bocsánat az ózdi mészárosnak!

– Nagyon megbántam, amit tettem – zokogta Ádám, aki jól ismerte áldozatait. Megtört az édesapja barátját és annak kislányát hidegvérrel meggyilkoló fiatalember. Segítője is lehetett.
— Nincs bocsánat! – mondják az 53 éves B. Sándor és a mindössze 9 éves B. Bernadett hozzátartozói, akiket szerda este a 23 éves T. Ádám hidegvérrel lelőtt egy ózdi telephelyen. Pedig a fiatalember vasárnap előzetes letartóztatása után sírva könyörgött bocsánatért.

– Nagyon megbántam, amit tettem – zokogta Ádám, aki jól ismerte áldozatait. Hiszen évekig szomszédok voltak az ózdi Rózsadombon, sőt B. Sándor első felesége a mai napig T.-ék mellett lakik. Mint ismeretes, T. Ádám 2,8 millió forinttal tartozott apja barátjának, B. Sándornak.

A tragikus estén a fiatalember felhívta apja barátját, mondván, megadja a tartozását. A közös telephelyre csalta Sándort, akivel ott volt lánya, Bernadett is. A kicsit ugyanis lovagolni vitte az apja, amikor a végzetes telefonhívást kapta. Ádámnak azonban esze ágába sem volt megadni a pénzt. Egy, a piacon szerzett 22-es kispuskával lelőtte Sándort, majd a savas galvanizálókádba rejtette a holttestet. Ezután pánikba esett, mert meglátta, hogy az autóban ott ült kislány is, hátba lőtte, majd a közeli, Gugonna nevű településrész mellett, az erdőben elrejtette a holttestet.

A család ismerősei úgy sejtik, Ádámnak segítője is akadt. Egy közösségi portálon ők már gyilkosnak nevezik mindkettőjüket.

– Egyelőre csak egy férfit tartóztattak le, de vizsgáljuk, hogy volt-e köze másnak is a történtekhez – közölte Egyedné Novodomszky Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Olvasóink írták

 • 19. flexsnake 2008. szeptember 30. 15:50
  „Van amit soha nem lehet megbocsájtani, vannak olyan bűnök.Halálbüntetést neki.
  Tibet, az életfogytosoknak nincsennek cellatársai.Csak hogy tudd: a legelitebb részen vannak.”
 • 18. magyarok 2008. szeptember 30. 07:39
  „lilik, azok sem tehetik meg, mert mindenhol kamera van és ha valaki akarná akkor sem teheti meg ... De nekik egy gyilkos nem meglepő, hiszen minden nap gyilkosokkal foglalkoznak még ennél brutálisabbakkal is....”
 • 17. Pistabacsi 2008. szeptember 29. 15:44
  „Aki gyerket öl, az nem ember...”
 • 16. 751510 2008. szeptember 29. 15:18
  „Annyi jóféle kínzás létezik, miért végeznénk ki mindjárt? Körmeit egyesével föltépni, fogait kitörni, szemeibe sót szórni. Ha ez megvan, már kezdődhet a kínzás...”
 • 15. lilik 2008. szeptember 29. 14:26
  „Úgy hallottam, a totál életfogytosok a legfelső szinten teljesen hermetikusan vannak elzárva. Csak az őrök tehetnék meg amit sokan kívánnánk,egy reggelen "véletlenül" a lepedőjére akasztva találnák.”
 • 14. magyarok 2008. szeptember 29. 13:58
  „Ez az ember valószínűleg, teljes életfogytot kap és Szegeden lesz elhelyezve speciális zárkában! Teljesen egyedül lesz. Lesz tévéje meg minden kisebb dolog ami szükséges az élethez... Fűtenek rá, etetik sajna... Úgyhogy nem valószínű, hogy bárki is érintkezhet majd vele az őrökön kívül... Sajna”
 • 13. egy 2008. szeptember 29. 13:39
  „Ez úton hívnám fel a figyelmét az internetet használó börtönben sokáig lévő raboknak, hogy szeretettel ajánlom fel köcsögnek, vagy egyéb szolgáltatásra is" rávehető" mindenesnek ezt a férget, aki egy 9 éves kislányt ölt meg!
  Sajnálja? Hm, inkább a záróizmait tornáztassa...
  Féreg az ilyen....”
 • 12. zsolti76 2008. szeptember 29. 13:38
  „én mint apa nem csinálnék semmi mást ha a lányomat bántalmaznák,csak egyszerűen visszakapná azt amit elkövetett!én leűlném amit kapok büntetésűl!ennek a féregnek meg azt üzenem hogy nem kell félnie ,ha nem is jutalmazzák életfogytiggal,nem fog szabadúlni!!!(élve)ugyanis bent is létezik egy tőrvény a gyerekgyilkosokra!sok szép napot te féreg ott bent!élvezd mig lehet!”
 • 11. Alf 2008. szeptember 29. 13:19
  „KukoricaJancsi!

  De még mekkora kölcsönt....??!!!
  1 millkóért - 3 millkót kért volna vissza.
  ....uzsorás, így járt. Benne van a "szatyorban". Nézzük csak meg a két éve kivégzett házaspárt. Pár millióért embert, embereket ölnek, ha végképp elkeseredett helyzetbe kerülnek a kölcsönkérők. Nem ez volt az első és utolsó ilyen hír.
  De a kislányt nem kellett volna bántani, az tény.”
 • 10. egyszerű vállalkozó 2008. szeptember 29. 13:12
  „8-as hozzászólóval értek egyet.Egy hónapon át mindennap kínoznám, majd valami jó kis kínai kívégzési módszerrel lassan ölném meg. Az ilyenek miatt igenis van létjogosultsága a halálbüntetésnek.Tojok a politikusok és az UNIÓ véleményére!”
 • 9. bakai timi 2008. szeptember 29. 12:37
  „Halálbüntetés. Bár ha jól meggondoljuk ...ilyennek az sem lenne elég.”
 • 8. Tibet 2008. szeptember 29. 12:29
  „Én nem lőném fejbe, mert akkor gyorsan vége lenne a szenvedésének. Én csak naponta kínoznám hol árammal, hol kötéllel, hol forró vízzel, mikor milyen napom van, hogy utána legyen ideje érezni a fájdalmat. Legyen ideje átgondolni, hogy mit tett ezzel a családdal, és szerencsétlen édesanyával, akit megfosztott a férjétől, gyermekétől. Át tudja érezni, hogy milyen fájdalma lehetett a gyermeknek és milyen rémület lehetett benne, amikor rájött, hogy ez az vadbarom őrá vadászik. A halál megváltás lenne neki... Azt viszont szívből remélem, hogy tényleges életfogytiglan vár rá, és a cellában a társai nem fogják kímélni.”
 • 7. KukoricaJancsi 2008. szeptember 29. 12:28
  „Van még ilyen?
  Hogy kölcsön adnak pénzt magánszemélyek?
  Amikor annyi hitellehetőség van a bankoknál??!!”
 • 6. EZ A NÉP AKARATA ! 2008. szeptember 29. 11:59
  „VISSZA KELL HOZNI A HALÁLBÜNTETÉST !!! Nem kell félni politikusok most már nincs mitől félnetek ,itt a NATO.”
 • 5. GTnet 2008. szeptember 29. 11:33
  „szemet szemért, fogat fogért...!”
 • 4. Szabcsa2 2008. szeptember 29. 11:33
  „Nincs bocsánat az ilyen embernek!Az a 9 éves kislány mit ártott neki?Vissza kell hozni a halálbüntetést!Az ilyen embernek az jár!”
 • 3. Horton 2008. szeptember 29. 10:57
  „.....sírva könyörgött....??

  Kit érdekel, hogy miért könyörög. Aki képes embert őlni, nem beszélve egy 9 éves kisgyerekről, az milyen jogon könyörög?
  Az ilyennek sem börtön jár, hanem golyó.”
 • 2. manci 2008. szeptember 29. 10:56
  „Nem is ő követte el, hanem az a másik. De ki is az?”
 • 1. Alattomos gyilkos. 2008. szeptember 29. 10:47
  „Elevenen megnyúzni a rohadékot.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhibázott az új gyűlöletbeszéd-törvényjavaslat?

Alkotmányellenes a gyűlöletbeszéd elleni törvényjavaslat a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet (TASZ) álláspontja szerint. Tovább olvasom