Hallgassa élőben!

Gabonakutató

1 éve
Munkatársunktól
- Ma már a magyar gazdák a mi nemesített gabonánkat választják a külföldivel szemben. Már ezért megérte élni, kutatni! - fogalmaz Bóna Lajos, augusztusban Fleischmann Rudolf-díjjal kitüntetett gabonanemesítő, a szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. innovációs és pályázati tanácsadója.
1 éve
K. A.
A szakképzési hozzájárulás elszámolásáról szervezett előadást kedden Szegeden a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara azoknak a vállalkozásoknak, akik - tanulószerződéssel vagy együttműködési megállapodással - képzőhelyként vesznek részt a szakközépiskolai és szakgimnáziumi diákok gyakorlati oktatásában.
2 éve
Kovács András
Országszerte aratják már a búzát, betakarítási szezon van a szegedi Gabonakutatónál is, csak itt minden kisebb és kézimunka-igényesebb. És magasabb a hektárra számított hozam, mint az országos átlag, egy fajtajelöltnek ugyanis illik ,,megvernie" a már régebben köztermesztésbe állított búzát.
3 éve
Timár Kriszta
Haverok, buli, és még pénzt is lehet keresni - nagyjából így hirdetik a diákmunkát, és sokan így is képzelik azt el. Mi most olyan fiatalokat látogattunk meg munkahelyeiken, akiknek a nyári zsebpénz bizony nagyon kemény munkával gyűlik össze.
4 éve
A Földművelésügyi Minisztériumban augusztus 22-én Fazekas Sándor miniszter az Államalapító Szent István Ünnepe alkalmából kitüntetéseket adott át. A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. munkatársai közül négyen részesültek elismerésben.
Valter Attila: azért edzettem, hogy a legjobb legyek
Nem lehet a közepes szintet megcélozva csúcsra jutni a Girón remekló magyar kerékpáros szerint.
Lilike az első, aki állami támogatással kapja meg a Zolgensma génterápiát!
A csodálatos örömhírről kedd délután számolt be a család Lilike közösségi oldalán.
Bosszúból több embernek elküldte egy kislány meztelen képeit egy pécsi férfi
Öt évet is kaphat az a baranyai férfi, aki egy kiskorú lány meztelen fotóit küldte szét az interneten.
Naomi Campbell 50 évesen anya lett – képet is posztolt a babáról
A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna.
Potápi: a magyarok büszkék lehetnek a nemzet egységére
Ez még akkor is így van, ha bizonyos politikai erők próbálják úgy beállítani a kabinet eredményeit, mint hogyha azok a pénzek elherdálását jelentenék.
A vásárhelyi Covid-osztály dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema tánckihíváshoz
A vásárhelyi kórház is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz.