kézműves

1 hónapja
Imre Péter
- Számomra külön öröm, hogy itt, az Árpád utcai népművészeti tájháznál árulhatok, hiszen pár méterre innen születtem. Vásárhelyi vagyok, és most otthon érzem magam - mondta a Szentesről érkezett Udvarhelyi Gyula, aki ecetes, szárított és sós lében lévő gombakészítményekkel, bükki gyógynövényekkel, lekvárokkal érkezett a hagyományos Árkádos kézművespiacra.
10 hónapja
Imre Péter
Mindszent - Szombaton nyílt a Mindszenti Művészsarok tárlata a helyi Keller Lajos Városi Könyvtár és Kulturális Központban. A kiállítás, amelyen tizenegyen mutatkoztak be, december 1-ig látogatható.
1 éve
Sz.I.M.
Miközben odakint tomboltak a mínuszok, és visszatért a tél, a hétvégén a makói Hagymaházban már a húsvétra készültek. Az érdem a Marosvidék című kulturális folyóirat lelkes csapatáé volt, akik kézművesek segítségével idézték meg a tavaszt.
1 éve
Kisalföld napilap
A helyi barkácsáruházban valószínűleg Takács Adrienn az egyetlen, aki nem építkezésre viszi a 25 kilós zsák szárazbetont - divatos tárgyakat készít belőle. Sőt, időnként kifosztja a fáskamrát is.
1 éve
Szabó Imre
Különleges alapanyagból: régi könyvekből készít szobrokat a kiszombori Kelemen Gabriella - aki egyébként gyermekkönyvtárosként dolgozik Makón.