Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Naponta háromszor borotválja szakállát a nő

Teljesen összetört a nő, akinek életét megkeseríti szörnyű sebességgel növekedő szőrzete, miután elutasították a lézeres szőrtelenítő kezelésre szóló kérelmét.

Cheryl Cowle életét telejesen tönkreteszi a hihetetlen gyorsasággal növekedő szőrzete, aminek eltávolításához évi közel egymillió forintos összegben vásárol szereket - írja a borsonline.hu.

A nő napi három alkalommal kényszerül arra, hogy leszedje arcáról, melléről és hasáról a bundát. Cheryl policisztás ovárium szindrómában szenved, aminek következtében a férfi hormonok száma megnövekedett szervezetében, ez okozza a túlzott szőrösödést. 10 éve szerepelt egy várólistán, hogy az ingyenes lézeres kezelést megkapja, és igazi nő lehessen. Kérelmét azonban elutasították, amitől a nő teljesen összezuhant.

A döntést a klinikai csoport azzal magyarázta, hogy limitált számú ingyenes kezelést áll módukban biztosítani, amiről a betegek állapota alapján döntenek, ez persze evidens, de nem nyugtatja meg a nőt, hiszen a kezelés összege éves költségvetésének ötszöröse lenne.
 

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az írási-olvasási nehézségek már kisgyerekkorban megjósolhatók

A vizsgálat során a kutatók az elemezték, hogy a gyermekek agya zajos környezetben miként képes dekódolni a beszédet. Tovább olvasom