Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 30°C Még több cikk.

Fontos a pályázatok életútja

A Széchenyi 2020-as ciklus támogatásait és azok életútját az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri. Fehér Éva, az IR Intelligens(R) Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója az alábbiakról tájékoztatott minket.
Az operatív programok keretében meghirdetett konstrukciók már a Támogatási szerződéskötésen túl az előrehaladási fázisba léptek, jelenleg is folynak az engedélyeztetések, közbeszerzések, egy-két projektnél pedig kivitelezési munkálatok is megkezdődtek, ezen projektek 2018-2019-es évben 100%-ban megvalósulnak majd.
Főbb területek, amelyekben a nyertes beruházások már elindultak: Helyi gazdaságfejlesztés és az ahhoz kapcsolódó foglakoztatás növelése, önkormányzati gazdasági infrastruktúra –üzleti infrastruktúra és szolgáltatások fejlesztése. Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés, gazdaságfejlesztés, munkaerő mobilitást szolgáló közlekedésfejlesztés. Vonzó városi, települési környezet kialakítása, fiatalok, népesség megtartása, gazdaságélénkítő és népességmegtartó településfejlesztés, helyi kereskedelmet, szolgáltatásokat élénkítő, gazdasági tevékenységeket ösztönző fejlesztések, zöldfelületek megújítása és növelése. A települési közlekedésfejlesztés és önkormányzati épületállomány energetikai korszerűsítése, fenntartható települési közlekedésfejlesztés.

Határon innen és túl is fejlődünk, hiszen sok nyertes Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program is Támogatási szerződéskötési fázisban van. A program egy stabil és együttműködő régió kialakítását és a határtérség általános életminőségének javítását segíti megvalósítani.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. élenjáró informáltsága és szakmai kompetenciája révén hatékonyan biztosíthatja önnek a következőket:
Teljes kivitelezés: Cégátvilágítás. - Pályázati feltételeknek való megfelelőség vizsgálata. - Pályázatírás. - Teljes projektmenedzsment, Weboldal/webáruház készítés + ERP egy rendszerben, Mobil platform, Egyedi fejlesztések és design.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szja - Nyernek néhány napot az adózók

Az eSZJA-rendszer bevezetésének egyértelmű vesztese a civil szféra: az 1%-os felajánlások összege… Tovább olvasom