Helyi közélet

2020.01.15. 16:09

Exatlon: kétszer járt kórházban Sándor

Az első napon megsérült a lába, a hét elején pedig játékostársa kókusszal dobta fejbe Flórián Sándort. Az Exatlon makói versenyzője pechesen kezdte a sportrealityt, kétszer járt már kórházban Dominikán, de még így is második helyen áll a fiúk ranglistáján.

T. K.

Alig több mint két hete tart az Exatlon című extrém sport reality műsor, az egyik Csongrád megyei játékos azonban már kétszer kórházba került. A TV2 Dominikán zajló műsorában a makói Flórián Sándor rögtön az első adásban megsérült: a villáért folytatott küzdelemben az egyik akadálynál annyira beverte a lábát, hogy a verseny után orvosi segítségre szorult. A hét elején pedig egy szerencsétlen mozdulattal egyik csapattársa ütötte ki – szó szerint.

A csapat a villában éppen a dobást gyakorolta, Dorka kezéből azonban kicsúszott a kókuszdió és fejbe találta vele a medencében tartózkodó Flórit. A férfi azonnal kijött, láthatóan nagyon fájlalta a fejét és meg is szédült. Társai betámogatták a házba, ahol lefektették és jegelték a sérülését.

Flóri szerint sérülése csak összekovácsolta a csapatot. FOTÓ: TV2

– Elment az erőm és a szemeim keresztben álltak. Mentőt kellett hívni – idézte fel Flórián Sándor, majd viccesen hozzátette: a héten még úgysem volt kórházban. Az orvosok megvizsgálták, koponya CT-t is készítettek és injekciót is adtak neki. Végül kiderült, nem szenvedett agyrázkódást, így a versenyt is folytathatta. – Nagy volt az ijedtség, de semmi komoly – foglalta össze a helyzetet társainak, amikor visszatért a villába. Dorka természetesen már az ajtóban a nyakába ugrott, mint mondta, nagyon ideges volt. De láthatóan a többiek is aggódtak érte, Flóri úgy fogalmazott, sérülése összekovácsolta a csapatot.

A történteket a férfi Szegeden élő édesapja, Flórián Sándor is csak a tévéképernyőn tudja követni, hiszen a játékosoknál nincs telefon, nem tarthatják semmilyen módon a kapcsolatot családjukkal. – Természetesen rossz volt mindezt végignézni, de bíztam benne, hogy a fiamat nem tudja egy kókusz kiütni – fogalmazott. – Sajnálom, hogy már a második sérülést szerzi, de tudom, hogy kemény gyerek.

Úgy indítottam el, hogy ami nem öli meg, az csak erősíti. Büszke vagyok rá, hogy ilyen körülmények között is ilyen kiemelkedően teljesít.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában