Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Motorosok makói randevúja - koncertekkel és sztriptízzel

Péntek este a Cool Head Klan és az Aurora lép fel az Aradi utcában, szombaton délután 2-kor motoros felvonulást tartanak a városban, az esti szórakozásról pedig a Kerozin és az AB/CD zenekar gondoskodik - sőt, lesz sztriptíz is.
Pénteken délután megkezdődött a jubileumi, 15 nemzetközi motoros találkozó Makón. A szervező Sweet Freedom Motorosklub vezetője, Kiss Attila lapunknak elmondta, a két napos rendezvényre közel háromszáz vendéget várnak a határokon túlról Erdélyből, a Felvidékről és Vajdaságból is számítanak résztvevőkre.

Motorosok makói randevúja - koncertekkel és sztriptízzel. Fotó: Szabó Imre (galéria)

A programot látványos bemutatók, koncertek színesítik, a hőségtől tartókat pedig két, szalmabálákból és fóliából kialakított medence tudja hűsíteni. Péntek este a Cool Head Klan és az Aurora lép fel az Aradi utca 130. alatti fesztiválterületen, szombaton délután 2-kor motoros felvonulást tartanak a városban, az esti szórakozásról pedig a Kerozin és az AB/CD zenekar gondoskodik - sőt, lesz sztriptíz is.

Motorosok makói randevúja - koncertekkel és sztriptízzel. Fotó: Szabó Imre (galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tegnaptól szelektíven gyűjtenek

A tegnaptól bevezette a faluban a szolgáltatást végző Településtisztasági Kft. a házhoz menő, zsákos szelektív hulladékgyűjtést. Tovább olvasom