Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Átadták a 2018-as Csongrád megyei Príma-díjakat - operaénekest, a Gemma iskolát és a Fonó néptáncegyüttest díjazták

A megyei Príma-díjátadó ünnepségen szombaton a Tisza Szállóban idén is hárman vehették át a rangos elismerést: Benedekffy Katalin operaénekesnő, színművész, a GEMMA Fejlesztő Nevelés - oktatást Végző Iskola, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és az üllési FONÓ Néptáncegyüttes vezetője.
A hagyományokhoz híven idén is színvonalas gálaesten adta át a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) szombaton a megyei Príma-díjakat. A tizenharmadik alkalommal megrendezett ünnepséget Sipos Tamás, az est házigazdája, a VOSZ Csongrád megyei elnöke nyitotta meg, majd a Demján Sándorról készítette megemlékező kisfilm után Perlusz László, a VOSZ új főtitkára tartott nyitóbeszédet.

 
Az est háziasszonya, Szeberényi Klára szólította a színpadra a rangos elismerés idei díjazottjait: Benedekffy Katalin operaénekesnőt, színművészt, Péntek Imrénét, a GEMMA Fejlesztő Nevelés – oktatást Végző Iskola, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Nagy Róbertet, az üllési Fonó Néptáncegyüttes vezetőjét. A díjazottaknak az egymillió forintos pénzjutalom mellé munkásságuk elismeréseként Kligl Sándor szobrászművész kisplasztikáját nyújtották át.
 
Az esten köszöntötték a 2018-as év vállalkozóit, Kósa Balázst, a Kósa Műhely Kft. tulajdonosát és Tóth Józsefet, a Schlosser-Mester Kft. cégvezetőjét, akik majd december 7-én Budapesten, a Művészetek Palotájában veszik át oklevelüket.
Átadták a 2018-as Csongrád megyei Prima-díjakat - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba

A Csongrád Megyei Év Vállalkozója elismerést heten vehették át: Vad Sándor, aranykoszorús fényezőmester, Kovács Imre, hűtéstechnikai kivitelező, Börcsök Gábor, építőipari vállalkozó, Tánczos László, épületvillamossági kivitelező, Ötvös Sándor, gépészeti termékek gyártója, Mucsi Lajos Tamás, festékkereskedő és Kovács Pál teherfuvarozó.
 
A gálaműsoron fellépett Benedekffy Katalin operaénekesnő, az üllési Fonó Néptáncegyüttes, a Mórahalmi Fúvószenekar és a Pole Magic Rúdtánc Stúdió.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adventi élményvacsora a gyermekintenzíven fekvő betegekért - sztárséf főz ingyen, hogy segítsen

Adventi élményvacsora a gyermekintenzíven fekvő betegekért - sztárséf főz ingyen, hogy segítsen
Sárközi Ákos séf főz azon a jótékonysági adventi élményvacsorán, amely december 13-án, csütörtökön 18 órakor lesz a Monster Downtown étteremben. Tovább olvasom