Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Autót akartak feltörni - a szegedi rendőrök lecsaptak rájuk

Szeged - Állampolgári bejelentés alapján szegedi járőrök érték tetten azt a három férfit, akik éppen egy személyautót törtek fel a Sárosi utcában csütörtökre virradó éjszaka.
Egy közelben lakó jelentette be a rendőrség segélyhívó számára, hogy három férfi próbál feltörni egy autót. Az ügyeletes a bejelentővel mindvégig vonalban maradt, miközben rádión a rendőröket a helyszínre küldte.

A néhány perc alatt megérkező járőrök tetten érték a 16, 17 és 25 éves férfit, aki már megrongálták az autó zárszerkezetét.

A nyomozás során kiderült, hogy egyikük egy március 25-én éjszaka Szegeden történt rablás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A fiatalkorú személy eddig ismeretlen társával egy nőt támadott meg a Hont Ferenc utcai trolibusz végállomásnál, földre rántotta, befogta a száját, majd eltulajdonította a válltáskáját benne a sértett mobiltelefonjával, készpénzével és személyes irataival.

A 17 éves elkövetővel szemben visszaélés kábítószerrel vétség megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult, mivel előállítását megelőzően kábítószert fogyasztott.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóinak munkája során a gyanúsítottak bűnlajstroma tegnap délután tovább bővült: kiderült ugyanis, hogy ezen három személy felelős egy másik autó feltöréséért is, amelyből egy láncfűrészt tulajdonítottak el. A Bécsi utcából elvitt eszközt az elkövetők autójában megtalálták és lefoglalták.

A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatásukat követően mindhárom férfit őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

Olvasóink írták

 • 7. M@M 2008. május 17. 10:00
  „Ugggyan kérem!!Ki beszél itt a fokozottan pigmentált bőrű kisebbségről?? Skandináv garázdák voltak!! Szorgos, dolgos, fiatalok akik az előrejutáson törik a fejüket!!”
 • 6. épitész 2008. május 16. 21:42
  „HÁT EZ VAN KÉREM!”
 • 5. no cigi 2008. május 16. 21:41
  „Egyébként meg amúgy igazán jó,hogy nyitottak egy kocsmát a Csongrádi 82-ben.mostmár Mindent árulnak(hatnak?)Megerősitésképpen még egy kutya is ki van kötve az üzlet ajtajához néha,ott pisilhet kakálhat kolytolhatnak egész nap, olyan klassz lehet az ott a lakóknak!!!!!Még ablakot sem tudnak nyitni,a büzös cigi miatt.Ott isznak egész délután az utcán a V E N D É G E K .---------kis csendélet--------”
 • 4. uttoro 2008. május 16. 21:11
  „Persze hogy ez történik. Naná, hogy ott lakom én is. És persze, hogy cigányok voltak. Előzetes. Ja.Persze. Ott helyben tarkólövés. Akkor 5 évig nem lenne semmi ilyen Szegeden. Csak abból értenének.

  Vissza a halálbüntetést!!!”
 • 3. ufó 2008. május 16. 20:59
  „Tényleg talán ufók járhattak a környéken,hát nem?”
 • 2. dodó 2008. május 16. 20:40
  „Miért gondolom a bűnlajstromukat és a korukat látva, hogy viking turisták lehettek? Amúgy nem valószínű, hogy az ablaktörlő az ő elkövetési módszereikbe beleillik.”
 • 1. kisautó 2008. május 16. 20:29
  „Ezek szerint régóta garázdálkodtak mert az autóm hátsó szélvédő ablaktörlőjét egyik reggelre eltulajdonitotta valaki a napokban május első napjaiban,szintén a Sárosi u-i parkolóban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak centiken múlt a szegedi taxis élete

Szeged - Totálkárosra törte Borcsiczky László taxiját egy rázuhanó tölgyfa a szegedi Székely soron csütörtök hajnalban. A férfinak többek között a bordái és az állkapcsa sérült, tegnap a fogklinikán megműtötték. Tovább olvasom