Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Nyílt nap a Szent István téri víztoronyban: a rossz időben is sokan látogatták meg az Öreg Hölgyet - fotók

A víz világnapja alkalmából péntektől vasárnapig várja a Szegedi Vízmű Zrt. a Szent István téri víztoronyba látogatókat. Az első két napon az időjárás sem tántorította el az érdeklődőket.
A víz világnapja alkalmából péntektől vasárnapig várja a Szegedi Vízmű Zrt. a Szent István téri víztoronyba látogatókat. A nyílt napokon a vendégek bejárhatják a műemlék emeleteit, valamint kiállítást tekinthetnek meg a szegedi vízmű múltjáról. A rossz idő ellenére pénteken és szombaton is nagy volt az érdeklődés a neves szegedi épület iránt.
 
Nyílt nap a Szent István téri víztoronyban: a rossz idő nem akadály - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette


- Sok éves hagyomány, hogy összefogunk olyan szegedi szervezetekkel, akiknek van valami kapcsolódásuk a vízzel, ennek egyik állomása a nyílt napok a víztoronyban - nyilatkozta lapunknak Balaton Kriszta, a Szegedi Vízmű Zrt. kommunikációs vezetője. - Pénteken a havazás ellenére rengetegen látogatták meg a víztornyot. Ez egy jó alkalom, hogy a helyiek megismerjék a Szegedi Vízmű múltját - fogalmazott Balaton Kriszta.

- Még nem láttam belülről a Szent István téri víztornyot, ez az első alkalom. A rádióból értesültünk, hogy ezen a tvégén nyitva lesz a műemlék - mesélte lapunknak szombaton Csernus Tamás, aki párjával, Szentpéteri Eszterrel tekintette meg a szegedi műemléket. - Nem vagyunk otthon ülősek, télen is szeretünk kimozdulni otthonról. Szívesen megnézzük a város neves épületeit, ha alkalom adódik rá - mondta Eszter.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buktak a sonkák az ellenőrzésen - ünnep előtt sem csak az árat érdemes figyelni

Buktak a sonkák az ellenőrzésen - ünnep előtt sem csak az árat érdemes figyelni
A húsvét előtti sonka-vizsgálat eredményéről a szegedi Auchan áruházban megszervezett Fogyasztóvédelmi Világnapon beszéltek a szakértők, ahol a húsvéti bevásárláshoz adtak jótanácsokat a vevőknek. Tovább olvasom