Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Csobot Adél, Keresztes Ildikó és Varga Dániel családról, karrierről, utazásról

Csobot Adél gyermeket vár, nagyon boldog, hogy néhány hónap múlva, ilyen fiatalon megadatik neki az anyaság. Varga Dániel olimpiai és világbajnok vízilabdázó azért dolgozik, hogy a magyar válogatott ott lehessen a 2016-os riói olimpián. Keresztes Ildikó Baliról álmodozik, közben új lemezzel készül, és Edit Piaf szerepében próbálhatja ki magát.
– Nem vagyok szenvedélyes tervezgető. Vannak céljaim, de amikor azt érzem, hogy a feléjük vezető útra léptem, valahogyan ösztönösen szabadjára engedem a dolgokat. Így leszek anya is – avat be Csobot Adél erdélyi születésű énekesnő. Az  X-Faktor  harmadik szériájának bronzérmese és Istenes Bence műsorvezető első gyermeküket várják. Adél elmesélte, nagyon jó családban nőtt fel, és édesanyját példaképnek tekinti, így lesz miből merítenie, amikor néhány hónap múlva szülővé válik. Számára 2016 rengeteg izgalmat, csodát rejt.
Csobot Adél

Édesanyaként is küzdeni fog

– Boldog vagyok, fantasztikus, hogy mindez velünk megtörténik, és ilyen fiatalon! A mai világban nagyon fiatal szülőnek számítunk, amikor a legtöbben tologatják a családalapítással járó felelősségvállalást. Azonban én már kislánykoromban is így képzeltem el az életem – meséli az énekesnő, és elmondja, sok még a teendője. – Még több fellépésem, koncertem van, és Az Őrült Nők Ketrecében is játszom tavaszig, Anne-t alakítom az Alföldi Róbert által rendezett musicalben. Nekem ez a darab, a színház nagyon fontos, és biztattak, ha majd úgy érzem, a gyermekünk születése után szeretettel várnak vissza. Nyilvánvalóan az ember egy gyermekkel a pocakjában nem nagyon tervezhet előre, soha nem tudni, mi hogyan történik majd. Nálam az soha nem merült fel gondolatban sem, ha egyszer majd állapotos leszek, onnantól kezdve majd örökre otthon maradok, és főállású anyukaként élem tovább az életem. Én nem ilyen típusú lánynak érzem magam! Folyton pörgök. Persze tudom, hogy ez egyfajta önzőség, de vannak vágyaim, álmaim, amit 21 évesen még nem pipáltam ki, így természetesen ezekért édesanyaként is küzdeni fogok, elsősorban azért, hogy a gyermekemnek a legjobb legyen. Olyan érdekes erről beszélgetni, mert ilyenkor mindig újra tudatosul bennem, hogy milyen fantasztikus dolog vár most ránk!


Olimpiára edz a válogatott vízilabdázó

2016 az olimpia éve. Varga Dániel, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya kettős szakmai célt fogalmazott meg idén: – Szeretném, ha az előttük álló Európa-bajnokságon a lehető legjobban szerepelnénk, és kivívnánk az olimpiai kvótát. Rióban akkor vehetünk részt, ha most Belgrádban vagy később a selejtező tornákon megszerezzük az olimpiai kvalifikációt. A szolnoki klubcsapatommal pedig szeretném folytatni azt a lendületes játékot, amely most a bajnokságban jellemez bennünket.
Varga Dániel

Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó nem tesz újévi fogadalmakat, mert azokat az élet úgyis felülírhatja, viszont úgy vallja, hogy szükség van kis célokra, amelyek természetesen a végső nagy célt szolgálják. – Sokszor olyan kis technikai célokat tűzök ki, amelyek azt szolgálják, hogy még jobban legyünk – mondja. Elárulja, magánéletében is nagyon boldog, hiszen húsz hónapja édesapa. Akinek még nincs gyereke, annak azt tanácsolja, hogy legyen – talán ezzel a gondolattal tudja azt megfogalmazni, milyen kerek így az élete. – A sporttal járó munkabeosztás igencsak rendhagyó, ennek van előnye és hátránya is. Reggel nem nyolcra kell mennem dolgozni, így otthon vagyok, amikor Milán felébred, és együtt reggelizünk, még játszani is tudunk. Utána elmegyek edzésre. Este viszont otthon tudok lenni. Hétvégén mindig van meccs, többször külföldön vagy vidéken, és ez utazással jár. Nem beszélve a nyári világversenyekről, amelyek akár két hét távollétet is jelenthetnek. Persze mindez nem a családi életet ápolja, de nem panaszkodom, ez így van jól, amikor pedig a családommal vagyok, akkor a lehető legintenzívebben töltjük el együtt az időt.

Baliról álmodozik

– Sok utazással kapcsolatos álmom van, amiket szeretnék megvalósítani. Lehetséges, hogy néhány sikerülhet idén vagy jövő év elején. Ilyen például, hogy eljussak Balira – avat be terveibe Keresztes Ildikó. Az énekesnő hozzáteszi: – Szívesen elmennék Olaszországba, Velencébe is, Ausztráliába pedig már csak azért is, mert gyerekkoromban a becenevem kenguru volt. El szeretnék idén jutni Hollandiába, hogy meglátogassam az unokatesómat és egy-két barátomat. Persze a távolabbi utakhoz nagyon össze kellene szednem az önfegyelmemet, mert a túl hosszúra nyúlt repülés nem tartozik a kedvenceim közé. Majd kiderül, mit sikerül mindebből megvalósítanom. A múlt évet is kicsit pihenősebbre terveztem, ehhez képest rengeteg volt a munkám. De nem gond, hiszen azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hivatása és a szerelme is egyben. Nagyon remélem, hogy az őszi amerikai turnénk is összejön, illetve a nyaralás Spanyolországban a barátnőmnél, ahová szinte már hazajárok. A mediterrán éghajlatot nagyon szeretem. Leülni akár egyedül is a tengerparton és nézni a nagy vizet vagy a hegyeket. Ilyenkor kipiheni magát az elmém, otthon erre képtelen vagyok – mondja Ildikó. Új lemezt ad ki idén tavasszal, mivel öt éve volt az utolsó, úgy gondolta, ez most egy kerek szám lenne. Valamint nyári turnéra indul magyarországi és erdélyi állomásokkal, amelynek zárókoncertje november 29-én lesz a Müpában.
Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó Edit Piaf szerepében Edith Piaf születésének századik évfordulóját ünnepeljük az idén. A Turay Ida Színházban ennek apropóján bemutatja Az égben maradt repülő című darabot, amely a francia sanzonénekesnő szerelmi életét boncolgatja. Keresztes Ildikó alakítja Edith Piafot. – Számomra ez a szerep szakmailag egy etalon. Kedveltem őt, de eddig nem láttam bele a munkásságába, és ahogyan egyre jobban kezdem megismerni, egyre inkább válik számomra is ikonikus személlyé. Két istennővel már rendelkezem – hadd mondjam így Tina Turnerhez és Janis Joplinhoz fűződő rajongásomat –, ők voltak azok, akik meghatározták a pályaválasztásomat, de Piaf bolondériáját, megélt magasságait, mélységeit is tökéletesen átérzem. Sok a közös vonás bennünk, jó érzés a bőrébe bújni. Arról nem is beszélve, hogy a partnerem Kurkó József erdélyi származású színész lesz a darabban. Több darabban játszunk együtt, de nem ilyen közelségben. Azt gondolom, hogy nagyon érdekes a feladat – fejezi be Ildikó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeummá alakítanak egy japán szupervonatot

Múzeummá alakítanak egy japán szupervonatot
Modern művészeti múzeumként fog száguldozni jövő tavasztól egy szupervonat Japán Dzsoecu Sinkanszen… Tovább olvasom