Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Szálljon velünk a pipacsmezők felett!

Van, amikor jó nézni a vörös szőnyeget emberek nélkül: igazán lenyűgöző látvány a hatalmas "Vörös tenger" a lábunk alatt Szeged határában. Sőt, kósza példányok még a városban is akadnak.
Néhány szál pipacs rikít a zöldben és sárgában pompázó Tisza parton. Olvasónk, Misi a napokban fotózta a csodaszép virágokat, amik igazi kis különcként tűnnek ki piros színükkel. Nem tudni ez a pár szál hogyan került a városnak ezen részére, de örülünk, hogy itt vannak.
Fotó: Tudósító | Misi
Fotó: Tudósító | Misi

Rendszeres tudósítónk Szeged határában igazi pipacsmezőt videózott. Ha tudnánk, hogy nem ártunk a növényeknek, kedvünk lenne máris belevetni magukat, így viszont csak messziről kémleljük, ahogy vörösre festik a tájat. Gyönyörködjön velünk Ön is!
 
                                           Videó: Petrács Alex | AxeflyVision

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lelki szemetest találtunk a szegedi rendelőben - Mondd el, mi fáj!

Lelki szemetest találtunk a szegedi rendelőben - Mondd el, mi fáj!
Mondd el, mi fáj! De azt is, ha a szíved - állhatna a kukán, amelyet egy vicces kedvű szülő… Tovább olvasom