Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Az MSZP nem vesz részt az alkotmányozásban

Az MSZP nem vesz részt az alkotmányozás parlamenti vitájában, mert az új alaptörvény nem egy nemzet, hanem egy párt készülő alkotmánya - jelentette be a szocialisták vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Kormos Kata, a párt szóvivője.
A sajtótájékoztatón Gurmai Zita, az MSZP EP-képviselője azt mondta, a mostani alkotmány készítői nem veszik figyelembe, hogy Európa tökéletesen átalakult. Szavai szerint ma nincs alkotmányozási kényszer Magyarországon. Hozzátette, erőltetettnek érzi, hogy egy év alatt kell elkészíteni az alaptörvényt, egy jó alaptörvény elkészítéséhez ugyanis idő kell. Hangot adott annak a véleményének is, hogy az alkotmány elkészítéséhez konszenzus kellene.

Olvasóink írták

 • 6. zero 2011. január 17. 08:18
  „Hál istennek”
 • 5. jozko 2011. január 16. 22:32
  „És sok másban sem vesz részt.
  Kiírtk magukat a politikából.
  Legtöbbjük számára átmeneti menedékhely a Parlament.

  Nem állítom, hogy ez így jó!
  De úgy elqrták, hogy jobban sem kell!”
 • 4. szilléri 2011. január 16. 17:23
  „Az MSZP nem párt, hanem egy üzleti vállalkozás, ergo k-ra semmi közük az Alkotmányhoz !”
 • 3. történész 2011. január 16. 17:05
  „Rendben. Két azonos tulajdonságokkal,tettekkel rendelkező dudás ne is legyen egy csárdába..egy a kettő csak más a köntös színe”
 • 2. igazságkereső 2011. január 16. 14:46
  „Nem is kell,hogy részt vegyen! 2004-2010 között alkotmányosan tette tönkre az országot,tett földönfutóvá több tíz-és százezer magyar polgárt a bankok és szolgáltatók aktív közreműködésével! nem baj,hogy nem vesz részt az alkotmányozásban, de nagy szívességet tennének, ha a politikai szarkavarásból -már bocsánatot kérek mindenkitől, de hatékonyan és eredetien csak így lehet ezt kifejezésre juttatni!- is végleg kivonulnának!Politikai párt még nem okozott Magyarországon annyi bánatot, gyászt,tragédiát,hajléktalanságot,munkanélküliséget,szolgáltatói-és banki tartozások kifizethetetlenségét a pénz hiánya miatt - miközben ők milliárdokat tüntettek el-és ki az országból! -mint amennyit az MSZP és hű segítője az SZDSZ okozott ennek a nemzetnek,nekünk!!”
 • 1. maci52 2011. január 16. 13:52
  „Nagyon helyes,nekik nincs helyük itt,Marx tér 13.oda valók.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem lesz munkavállalói roham Ausztriába és Németországba

Nem várható magyar munkavállalói "roham" Ausztriába és Németországba, azután, hogy a két európai… Tovább olvasom