Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Bálint Antónia: őrülten szerelmes voltam Öcsibe!

Bálint Antónia (39) tizenhét évesen ismerte meg Flipper Öcsit, akibe első látásra szerelmes lett. Toncsi óriási fájdalmat érez a halála miatt, miközben rengeteg közös emlék kavarog benne.
Hosszú éveken át buliztak együtt, egy társaságban. Toncsi barátnője, Szilágyi Mariann lett Öcsi felesége, akire nem volt féltékeny, annak ellenére, hogy őrülten szerelmes volt az énekesbe.

„Soha nem volt közöttünk semmi, bár a barátságunk akkor kezdődött, amikor egyszer nála aludtam" – mesélte Toncsi. „Öcsit bosszantotta, hogy a szüleim nagyon szigorúan fogtak, és arra biztatott, szökjek meg. Emlékszem, az éjszaka közepén kerestem fel, és végül nála maradtam. Úriember volt, elfogadta, hogy nemet mondtam neki, mert nem akartam egy lenni a sok közül." Toncsi és Öcsi viszont innentől kezdve elválaszthatatlan barátok lettek. Mindketten az Ikrek havában születek, így nagyon értették egymást.

„A BS-beli koncert előtt én csináltam meg Öcsi haját a kezemmel, még most is előttem van minden mozdulat. Testvére, az akkor még egyéves Viki az ölemben ült, és Öcsi mindig arra kért, énekeljem el neki a Süss fel nap!-ot. Hihetetlenül muzikális ember volt. Egész nap járt a keze és a lába. Újabb és újabb dallamok jutottak az eszébe."

Toncsi – akit Öcsi Tomikának nevezett – talán azt tartja a legfontosabbnak, hogy elmondja, barátja mindig is rendkívül önérzetes, büszke ember volt, aki nem véletlenül akart eltűnni előlük és a világ elől.

„Öcsi soha nem érezte magát a helyén, mindig máshová, egy másik világba képzelte volna el magát" – mondta az egykori szépségkirálynő a Blikknek. „Számunkra ő pótolhatatlan, hihetetlen fájdalom az elvesztése."

Olvasóink írták

 • 4. Edit67 2008. november 30. 14:39
  „Senkit nem lehet maga ellen megvédeni! Tudta, hogy mit tesz, mivel fog járni. Ez az Ő saját választott útja volt. Ezt tartsa mindenki tiszteletben. Nyugodjon békében, vagy dalban, amiben ő szeretne.”
 • 3. fox70 2008. november 30. 12:31
  „Isten nyugosztalja!!! és minden polgári gondolkodású embert!!!!”
 • 2. Johnson 2008. november 30. 12:00
  „1-es: Igazat beszélsz!”
 • 1. achilleus 2008. november 30. 10:37
  „Érdekes, néhány héttel ezelőtt még az volt a téma (amikor még élt), hogy mindenki magára hagyta, legfeljebb Rákay (Filip) és még egy fazon próbálkozott kiemelni az alkoholizmus mocsarából: Hol volt akkor például a most nyilatkozó hölgy? Remélem, további halálosan szerelmes már nem kerül elő a múltkori ivócimbora után.
  ,,Számunkra ő pótolhatatlan, hihetetlen fájdalom az elvesztése." Az előzmények ismeretében ez nem több lila ködnél, és öntömjénezésnél. Ja tényleg, hányszor látogatta meg a kórházban? Bocs.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kádár János féltett titkai

Kádár János egykori munkatársa, Berecz János sosem tagadta elfogultságát a pártfőtitkár iránt, új… Tovább olvasom