Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Cozma-gyilkosság: elfogták az ötödik gyanúsítottat

A rendőrök egy ötödik gyanúsítottat is őrizetbe vettek, aki összefüggésbe hozható a veszprémi tragédiával. Közben a Cozma-gyilkosság negyedik gyanúsítottját előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Városi Bíróság.
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a Cosma-gyilkosság ötödik gyanúsítottját - mondta el Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, hogy a 47 éves férfit Zalaegerszegen vették őrizetbe szerdán délelőtt, ezután Veszprémbe vitték, jelenleg is tart a kihallgatása. Hogy pontosan mivel gyanúsítják, egyelőre nem tudni.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Cozma-gyilkosság negyedik gyanúsítottját a Veszprémi Városi Bíróság szerdán délután. A férfi ügyvédje elmondta, hogy védence részletes beismerő vallomást tett, a hatósággal együttműködik és segíti a munkájukat. Tagadja, hogy a gyilkossághoz köze lenne, de azt beismerte, hogy a bárban, a dulakodásban részt vett.

A Cozma-gyilkosság negyedik gyanúsítottja büntetett előéletű, de korábban nem erőszakos bűncselekményért ült.

Mint ismert, Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát február 8-án, vasárnap hajnalban szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, mert teljesen szétroncsolódott, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett. Az ügyben két gyanúsítottat még a gyilkosság napján elfogtak, egy pedig február 12-én feladta magát, a szerdán előzetes letartóztatásba vett férfi a negyedik ember, akinek köze van a szórakozóhelyen történtekhez.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. zoltanz 2009. február 19. 10:45
  „25-ös dodóhoz
  Jobb-szimpatizáns vagyok, a szadeszhez semmi közöm, sőt! A fajvédést meg egyenesen kikérem magamnak, ezzel, ha még mindig sötét lenne a fejedben, megvilágítom az első mondatomat. Normális, egészséges értékrenddel bírok, ez nálunk a családban genetikai tényező, keményfejű vagyok, így az értelmet nem fújják ki a kobakomból az innen-onnan jövő áramlatok. Nem vitatkozom olyanokkal, akiknek a tisztán-látását a vak gyűlölet homályosítja el. A megnyilvánulásod arra enged következtetni hogy semmivel sem akarsz különb lenni azoknál, akik rettegésben tartják a Magyarokat. Gondolkozz, fajankó, kiknek is van fegyvere ebben az országban? Itt az illegális fegyvertartásra gondolok. Na, ugye, ökörkém, hát nem a Magyaroknak, nem bizony! Mégis, mit gondolsz, ha itt polgárháború (e kifejezést is vitatom a témát illetően, hogy kik is ebben az országban a polgárok) törne ki, kik húzogatnák a ravaszt, és kik fürödnének saját vérükben? De csak addig, amíg a vízfej rendkívüli állapotot nem hirdetne. Ami eltartana úgy 6-7 évig, ha nem tovább, mert minek ide szabad választás?
  Én begyűjteném a gyerekeket, intézetben embert csinálnék belőlük, aztán visszaküldeném őket népnevelni, börtönőrizni, ítéletvégrehajtani. Mert támogatom a halálbüntetés visszaállítását.
  Ne merészelj még egyszer okádni rám te vadbarom!”
 • 25. dodó 2009. február 19. 09:58
  „15. hozzászólás zoltanz 2009.02.19. 00:02

  Esetedben két lehetőséget látok:
  1) SZDSZ-es liberális cigányfajvédő cigánybérenc vagy
  2) reménytelenül ostoba vagy”
 • 24. feconeo 2009. február 19. 09:15
  „Kedves 22-es!
  Nyolc éve probáltam elhelyezkedni, telefonon volt felvétel!
  Személyesel nem!!!!!!
  Ötperc mulva telefonon ismét volt felvétel.
  Igy lehetetlen a beilleszkedés. Szerintem a helyzet csak romlott. Vannak cigány melósaim is. nem teszek különdséget!( MERT NEKEM NEM LEHET !?)Ha valaki nem ismer nem akar velem eggyüttműködni, késöbb ö jön hozzám.
  Nagyon sokan nem értünk eggyet az erőszakkal!
  A hosszú évek lemaradását kellene behozni.
  Másképpen nem megy . ne általánosítsatok!”
 • 23. radenko 2009. február 19. 09:10
  „Ez aztán a kiemelt nyomozati cselekmény két héttel a gyilkosság után még mindig csak gyanúsított van.
  A fejlett demokrata országokban már a bírósági ítéleten is túl vannak, kérdem mi megy itt az országba
  szar kaparás vagy igazi tett ?”
 • 22. Conquer 2009. február 19. 07:36
  „És még egy kérdés: Cigányainknak mi miért vagyunk gádzsók meg paraszt magyar? Ők nem rasszisták.
  A multikulti kísérlete számtalanszor elbukott már. És hamarosan újra el fog. Nem szeretjük a cigányt. Nem csak azért, mert cigány, hanem azért is, mert nem hajlandó az európai normák szerint élni, válogatott kézilabdásokat gyilkol, kislányokat erőszakol, vérfertőz, lop, brutális erőszakkal rabol, hordákban jár és megfélemlít, szocpollal és más jutatássokal csal, uzsorázik.
  A roma ezzel szemben békében együttél más nációkkal, muzsikál, lenézi a cigányt és elhatárolódik. A multikulti azért halott, mert a nemzet identitástudata ellen támad. És ez hosszú távon nem kiírtható...”
 • 21. szegedix 2009. február 19. 07:35
  „feconeo!
  Ha te olyan roma vagy, aki nem a bűnözésből él, tisztelet Neked! Gondolom téged is felháboritott ez az eset is. Azok, akik népcsoportodból ezeket a cselekményeket elkövetik, nem gondolkodnak. Nem tudják vég gondolni tetteik következményét. Valószínű nem is érdekli őket , csak saját magukra gondolnak. Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a cigánykérdéssel. Azoktól a családoktól, akik arra rendezkedtek be hogy családi pótlékból éljenek kiszakítanám a gyerekeket, legyen az cigány vagy magyar. Bent lakásos kollégiumba kellene őket vinni. Tanítanitani, taníttatni. Azért hogy tudjon különbséget tenni életlehetőségek között. megtanulják, hogy nem muszáj koszban, mocsokban, bűnözésben élni. Ha a vallás az ami kiszabadítja ezeket az embereket ebből a közegből , akkor azzal kell segíteni őket. Sajnos, nem látom az egyház igyekezetét sem. A bűnözőket meg meg kell büntetni! De nagyon! Az nem lehet, hogy a Sztojka helyett egy másik cigány bevállalja a bűnt! Ez borzalmas. Ő kijön, más meg leüli helyette? Rémes. Félünk tőlük! Gondolom, te sem vagy büszke rájuk. Mi sem!”
 • 20. Conquer 2009. február 19. 07:31
  „Flex fiam!

  Te mán megint olyan sötét vagy, mint a vakond belső zsebe. Hát hogy volna már tilos idézni az Én harcom-ból? Mi abban az uszító? Hogy lehetne mán bűncselekmény? Nem ismered a Legfelsőbb Bíróság erre vonatkozó elvi döntését (a Hegedűs Lóránt ügy).Tudom, a liberális érv szerint közvetve 25 millió ember halálához vezetett.
  Csak hogy ne legyen egyoldalú a szerinted uszító szöveg: "A zsidó a polgár mögé bújik és polgár lesz, pedig mindig is zsidó és az is marad." Az idézet Karl Marx: Tőke című művéből való, amely a Kommunista Kiáltvánnyal együtt 100 millió ember haláláért felelős.
  Ez is uszító? Vagy ez nem?
  De idézek mást: " Menjetek és foglaljátok el Németországot. Az elétek kerülő nőket erőszakoljátok meg, hurcoljátok el, a gyerekeket kímélet nélkül vágjátok le, a férfiakat alázzátok meg és irtsátok ki írmagjukig. Ne ismerjetek kegyelmet" Ilja Ehrenburg kiáltványa a Vörös Hadsereghez. Ez közvetlenül kb. 4-5 millió ember szenvedéséhez és halálához járult hozzá.
  Szóval mielőtt hülyeségekkel vadítod a népet, nézz utána egy kicsit. Mert nem csak az az uszítás, amikor valaki nem a bevett liberális, cigányfajvédő dumát kérdőjelezi meg, urambocsá, még meg is cáfolja, hanem az is, ha a magyarság ellen ezekkel a szövegekkel megy a gyűlöletkeltés...”
 • 19. gardista33 2009. február 19. 07:10
  „fleksz ezennel +átkozlak”
 • 18. .suhym. 2009. február 19. 07:04
  „13/"flexskane"!

  Akkor ezentúl ez úgy fog kinézni reményeid szerint, hogy itt csak te uszíthatsz pl. palesztin gyermekek, asszonyok megölésére, te gyalázhatsz mindenkit, ellenben, ha neked nem tetszőt ír be valaki, azt moderálják ki?
  Úgy gondolod, te nyugodtan nácizhatod a kommentelőket, akiknek a tiedtől eltérő véleménye van, vagy pl csak azért, mert éppen neked nem tetsző magyar történelmi zászlót lengetnek?.

  Hajrá szép új világ, és DM szerkesztőség!”
 • 17. flexsnake 2009. február 19. 03:52
  „con, sokak szerint a magyar alsóbb rendű, vagyis a te felfogásod szerint akkor annak sincs jövője. Csak szólok hogy az idézett műnek nem nevezhető ocsmányság nem csak hogy be van tiltva de idézni belőle is bűncselekmény. Ment moderálásra :p”
 • 16. Nati2 2009. február 19. 01:20
  „MAGYAR VAGYOK ! FEHÉR VAGYOK ! FÉLEK !”
 • 15. zoltanz 2009. február 19. 00:02
  „14!
  Remélem, rosszul értelmezem azt, amit írtál. Azt mondod, az a legjobb megoldás, hogy hidegvérrel le kell mészárolni a cigánykölköket? A védtelen, majdnem romlatlan, még emberré nevelhető kisgyerekeket?
  Biztos, hogy rosszul értettem. Magyar ember nem gondolhat ilyet.
  12, feconeo!
  Sok Magyar családot foglalkoztatsz, de cigány családot miért nem? Sok cigány családot kellene foglalkoztatnod, mellettük Magyarokat, akik megtanítják őket mindarra, amit eddigi életükben elmulasztottak, és adva lenne nekik ezzel a lehetőség, hogy elinduljanak fölfelé, az emberré váláshoz vezető úton.”
 • 14. Conquer 2009. február 18. 23:31
  „12. hozzászólás feconeo 2009.02.18. 22:24

  "hihetetlen hogy mennyi faszságot írtok
  ti megőlnétek egy két éves cigány gyereket?"

  Hát először is, nyelvében él a nemzet, tehát elvárnánk egy kis helyesírást. A kérdésre hadd reagáljak egy kis bajuszos osztrák festő Az én harcom című könyvében leírtakkal: Ha én elküldöm a háború poklába a nemzet színe javát és ott kiontják a drága nemzetünk vérét, jogom van megsemmisíteni egy alsóbbrendű faj embermillióit, akik úgy szaporodnak, mint a férgek. Jelenleg gazdasági és más frontokon folyik ellenünk a háború.
  Sztálin is a gyerekekkel kezdte. Mert ők a jövő. Mert Orwell szerint: Aki uralja a jövőt, az uralja a jelent. És aki uralja a jelent, az uralni fogja a múltat is...

  A cigányok egyébként gond nélkül megölnének nem egy, hanem nagyon sok paraszt magyar gyereket... És aki a cigányok rasszizmusáról nem akar beszélni, annak a magyarokéról hallgatnia kellene...”
 • 13. flexsnake 2009. február 18. 23:06
  „kinyírnának ezek mindenkit aki nem árpádsávos neonáci. :D Csak aztán nehogy fordítva süljön el. Egyre inkább ez látszik.
  dodo, ne ferdíts. A jogszabályok tiltják a gyűlöletkeltést, uszítást. Küldöm is moderálni mostantól az összes ilyet.”
 • 12. feconeo 2009. február 18. 22:24
  „hihetetlen hogy mennyi faszságot írtok
  ti megőlnétek egy két éves cigány gyereket?
  mert ha igen,
  akkor a gáz veletek van.
  Roma vagyok, és Dorozsmán dolgoztatok sok MAGYAR családot
  Rúgjamki mindet????????????????????????”
 • 11. csutka 2009. február 18. 22:03
  „Még a 80-as években a rendőrök kőrbezárták dorozsmán a búza utcát,menta köjál(akkor még az volt)és fertőtlenítették a cigányokat.”
 • 10. migusz 2009. február 18. 22:01
  „Egy nagy felháboroást kiváltó, több országot érintő gyilkosság kellett ahhoz, hogy végre a rendőrség fel merjen lépni a cigányok ellen? Kár, hogy ez a következő fázisban el is fog halni. Lenyugtatják a kedélyeket, azután megint semmi retorzió. Jaj, hát a pujáknak kell egy kereső képes apa!”
 • 9. hoparduc 2009. február 18. 20:53
  „ÉRDEMES ELOLVASNI:

  Régi szép idők - amikor még volt razzia a cigánysoron

  A cigány terrorizmusért, a deviánsok mesterséges tenyésztéséért tehát a mai parlamenti pártok a felelősek, amelyek bármely összetételű kormányzásaik folyamán a rendszerváltás nyerteseivé az élősdi bűnözőket tették: a kolompárok 95%-át születésüktől halálukig a magyarság tartja el, sőt, segélyeit folyamatosan emelték a mi kontónkra a parlamentiek.

  http://kuruc.info/r/35/35489/”
 • 8. csutka 2009. február 18. 20:45
  „A kis Csintalan nem az atv hanem a hír tv műsorvezetője.”
 • 7. dodó 2009. február 18. 20:38
  „A negyedik gyanúsítottról egyes médiák azt terjesztik, hogy fehér, így akarják valami vegyesvágottféle "nemcigány", hanem egyszerűen bűnözés kategóriába benyomni, a maffia szót szemérmesen elhallgatva.
  A tetű csintatan az ÁTV-ben egyenesen kijelentette, hogy egyetlen gyilkos van, és az "színmagyar!

  A kétkedőknek említem, a fletó-drazsé páros kérésére kétszer törvénytelenül leállíttatott internetes portálon igen jó fényképek vannak az állítólagos magyarról! Ha nem retusálták a képeket, úgy tűnik fajtatiszta HHH, segéllyel megalázott, kirekesztett, rettegő stb...”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökken a szabadidőnk

Folyamatosan csökken az emberek rendelkezésére álló szabadidő, és ebben a tekintetben nem is várható kedvező fordulat a jövőben. Tovább olvasom