Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Horribilis számla egy budapesti szórakozóhelyen

445 ezer forintot kértek néhány sörért egy budapesti szórakozóhelyen, hogy elengedjék őket - állítja három külföldi vendég. A turisták feljelentést tettek a rendőrségen.
Az éjszakai klub három alkalmazottját előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság. A szórakozóhely tulajdonosának ügyvédje azt mondja, a svédek a táncos lányokat is meghívták egy italra, ezért lett magas a számla.

Sört ezerötszáz forintért, jobb borokat, és csaknem 100 ezer forintos pezsgőket kellett volna meginnia annak a három külföldinek, akik csaknem fél milliós számlát kaptak egy szórakozóhelyen. A svéd fiatalemberek a rendőrségen azt mondták, 3-4 sört, és egy kis bort ittak. Unger Pál, a BRFK sajtóügyeletese elmondta: a külföldiek 445 ezer forintos számlát kaptak, amelyet érthető módon nem akartak kifizetni. A szórakozóhely személyzete addig visszatartotta őket, amíg nem egyenlítik ki a számlát.

A három alkalmazottat emberrablással gyanúsítják, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket. A szórakozóhely tulajdonosának ügyvédje azt mondta: nem érti a gyanúsítást, hiszen ha valaki fogyaszt, annak fizetnie kell. A svédek szerinte ezt néhány perces beszélgetés után meg is értették. Mester Csaba úgy fogalmazott: a három svéd 5-6 lánnyal szórakozott, akik nem a két szép szemükért mentek oda.

Nem kell tagadni, konzumlányok voltak, akik azért mentek oda, hogy amikor táncolnak, felhívják magukra a figyelmet, hogy a vendégnek kedve támadjon kicsit megismerkedni velük. Ennek az az ára, hogy italokat rendel a lányoknak - mondta az ügyvéd.

Mester Csaba azt mondja, a lányok mindig megkérdezik a vendéget, hogy meghívja-e őket italra. Az itallapon pedig több nyelven is ott a figyelmeztetés, ilyenkor mindent a vendég fizet.

Olvasóink írták

 • 8. ráérő 2008. augusztus 08. 08:39
  „Sajnos a külföldiekben Magyarországi rossz emlékként marad meg,pedig a lenyulásnak tipikus pesti formája.Vidéken élők ezt mársok évtizede a saját bőrűkön érzik,kb.8millio azok száma akik hasonlo modon nagyobb terhet kell hogy viseljenek,”
 • 7. Jo Bacsi 2008. augusztus 08. 08:30
  „Akkor ezek igazi Svedek lehettek es nem a magyar svedek koze tartoztak.
  De akkor is az ital szamla tul magas volt. Ha meg a kurvakat is ok foglalkoztatjak akkor azok bere az egy kulon tetelnek kell hogy legyen es adot kell utannuk fizetniuk de az italt akkor se adhatja dragabban a kurvanak megha a Svedek is rendeltek mert az akkor diszkrimininacio lenne a kurvak ellen ami torveny ellenes. Tehat a night klubb most vagy zsarolja a kurvakat vagy alkalmazza oket es nem fizet adot ertuk de igy is ugy is torvenyelleneset tesznek mert adot is csalnak. ami utan az APEH utanna fog jarni abban biztos vagyok. mertha ilyen magas szamlat allitanak ki akkor nyilvan ilyen magas adot is csalnak ki a magyar nep zsebebol megha magyar kurvakrol is van szo.”
 • 6. falusi 2008. augusztus 08. 07:25
  „Bezárni, beszántani, sóval beszórni!!!!!!!!!!”
 • 5. balice 2008. augusztus 07. 23:42
  „És mellette súlyos milliárdokat költ állambácsi az ország külföldön való népszerűsítésére, az adófizetők pénzéből.”
 • 4. magbog 2008. augusztus 07. 23:03
  „ugyan ez nevetséges...és szégyen!!!! ennyit elkérni?!?!? szerintem az egész csak azért volt, mert külföldiek és azt hiszik hogy átlehet b@szni a külföldiek agyát...már bocsánat...ezt egy magyarral nem hiszem hogy megtennék...hihetlen hogy hova süllyed ez az ország...a tisztelet, a becsület...pf nem hiszem el.undorítóak ezek az emberek”
 • 3. V42 515 2008. augusztus 07. 21:38
  „Elnézést, ha elragadtatom magam, de szeretném látni a kedves ügyvéd úr arcát, amikor valamely családtagját éri hasonló szituáció...”
 • 2. anonimus 2008. augusztus 07. 21:03
  „445ezer forintot kértek el pár sörért,borért meg pezsgőért?Változtatni kéne a törvényen mert ezek a szórakozóhelyek kész modernkori rablók,nemhiába isznak buli előtt az emberek mert kész rablás amit elkérnek az italokért a szórakozóhelyeken és az az okos ember aki buliba már úgy megy,hogy előőte ivott.Ha lejjebb vinnék az árakat akkor több bevételük lenne de hát ezek rablk ilyen helyeken.KÉSZ NEVETSÉGES HOGY ENNYI PÉNZT KÉRNEK EL EZEK A RABLÓK EL MEG AZ ÜGYVÉDJÜK IS NEVETSÉGES HOGY ILYENEKET VÉD,INKÁBB GONDOLKOZZANAK EL AZON HOGY EZ NEVETSÉGES EZ AZ ÖSSZEG ILYEN KEVÉS ITALÉRT,KÉSZ VICCCCCC”
 • 1. Scott 2008. augusztus 07. 20:21
  „Majd a biróság kérdezzen már rá a táncos lányok foglalkozására is--hihihihihihi! Amúgy csekély a számla összege ha a lottón nyertünk volna 2 milliárdot.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Becsapott gyerekek a Balatonnál

Hátrányos helyzetű gyerekeket és több iskolát csapott be egy egyesület. Az iskolák az Oktatási… Tovább olvasom