Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Ismét gázolt a vonat, ezúttal a Nyugatinál - egy idős nő halt meg a balesetben

Halálra gázolt egy embert egy Nyíregyháza-Debrecen felől érkező vonat a fővárosban a Nyugati pályaudvar előtt, a Városliget környékén szombat este. A rendőrség a helyszínelés miatt lezárta mindkét vágányt Kőbánya-Kispest felé, de már Újra a Nyugatiból indulnak és oda érkeznek a szegedi és nyíregyházi vonatok.

Még tart a helyszínelés a fővárosban, a Nyugati pályaudvar előtt, ahol egy embert halálra gázolt a vonat, de a szegedi és nyíregyházi távolsági, InterCity (IC) és a ceglédi elővárosi vonatok ismét onnan indulnak és oda érkeznek - közölte a Mávinform szombat este az MTI-vel.

Kavalecz Imre sajtóügyeletes közleményében azt írta: a Budapest-Cegléd vonalon közlekedő valamennyi IC, távolsági és elővárosi vonat menetrendje csak fokozatosan áll helyre. A menetrend szerinti közlekedés teljesen pedig csak vasárnap, a hajnali üzemkezdetre állhat helyre. Hozzáfűzte: a baleset miatt hosszabb menetidő alakult ki a Budapest-Vác-Szob vonalon is.

Kavalecz Imre arról is beszámolt, hogy Velencénél, ahol korábban szintén halálos gázolás történt, befejezték a helyszínelést. A menetrend szerinti vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest-Székesfehérvár vonalon.

Korábban írtuk:
Halálra gázolt egy embert egy Nyíregyháza-Debrecen felől érkező vonat a fővárosban a Nyugati pályaudvar előtt, a Városliget környékén szombat este. A baleset miatt 60-90 perces késésekre kell számítani az érintett vonalakon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Kavalecz Imre azt mondta: egy idős nő halt meg a balesetben. Az érintett vonat utasait a katasztrófavédelmi szakemberek segítségével a Nyugati pályaudvarra kísérték.

Közölte: a rendőrség a helyszínelés miatt lezárta mindkét vágányt Kőbánya-Kispest felé. Cegléd felé az InterCity, a távolsági és az elővárosi vonatok jelenleg a Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan is indulnak vissza.

Hozzátette: a MÁV-Start és a Budapesti Közlekedési Központ megegyezése alapján a MÁV vonataira érvényes bérleteket elfogadják a metrón Kőbánya-Kispest és a Nyugati között. Szombat délután a velencei vasútállomáson is halálra gázolt egy embert egy vonat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mutatjuk a Luxor nyerőszámait és nyereményeit

Az 52. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámairól tájékoztatott a Szerencsejáték Zrt. Tovább olvasom