Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Ismét kordonok a Parlament körül

Ismét elrendelte a Parlament kordonozását a Köztársasági Őrezred parancsnoka. Ahogy korábban, most is azzal indokolták az intézkedést, hogy az Országgyűlés zavartalanul végezhesse munkáját. A fémkordonokat már hétfőn délelőtt felállították.
Újra kordonokkal vették körül a Parlamentet hétfőn: a vasrácsok az épület mentén húzódnak két oldalt, elől pedig a főbejárattól több méterre lévő virágládáknál állították fel azokat.

A kordonozást a Köztársasági Őrezred parancsnoka rendelte el a szükséges ideig, de legkésőbb éjfélig. Az indoklás ugyanaz, mint korábban: az elmúlt időszak utcai zavargásai alapján nem zárható ki, hogy a Kossuth tér közelében ismét megzavarják a közrendet és a közbiztonságot.

Hétfőn délután egy órakor kezdődik az Országgyűlés plenáris ülése a Bajnai-kormány új minisztereinek esküjével.

Olvasóink írták

  • 3. mocskos 2009. április 21. 09:15
    „MAJMOK a racs mogott!!SZOKJAK CSAK 2010-TOL AZ ELETUK HATRA LEVO RESZET UGY ISS RACS MOGOTT FOGJAK TOLTENI A RABLO GYILKOSOK!!!!!!!!!!!”
  • 2. garbon 2009. április 20. 12:11
    „Én betonfalat épitenék kőré mert azt nem kell huzigálni lebontani és még az adó fizetők pénzét sem költeném hiába. El kell gondolkodniuk a húgyagyú emberenek aki ilyent elrendel.”
  • 1. comet 2009. április 20. 10:51
    „má megint? Célszerű lenne egy négyméteres rácsot húzni a parlament köré, az megoldaná a problémát, nem kellenének a rendőrök sem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négynapos munkarendre áll át a Magyar Közút Zrt.

Takarékossági okokból négynapos munkarendre tér át hétfőtől a Magyar Közút Nonprofit Zrt.. Az új… Tovább olvasom