Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Megtalálták a rendőrpalota elleni támadók fegyverét?

Egy gépkarabélyt, lőszereket és egy hangtompítót találtak szombat reggel a rendőrök Budapesten, a Dunában. A Független Hírügynökség információi szerint a fegyvert jelenleg vizsgálják, elképzelhető ugyanis, hogy ezzel követték el a tavaly februári, Teve utcai rendőrpalota elleni merényletet.
Bartha László, a Budapesti rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a rendőrség búvárai valóban kutattak a Dunában, de az üggyel kapcsolatban egyelőre nem nyilatkoznak.

A budapesti rendőr székházra 2007 február 13-án hajnalban lőttek rá ismeretlenek. Az épület több ablaka betört, nem sérült meg senki. A rendőrség 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Olvasóink írták

 • 17. legal 2008. március 16. 21:22
  „Kedves Cc, amikor én kezembe vehettem a katonai esküm alkalmakor életemben először a Kalasnyikov géppisztolyt (több kialakítás változata létezik, ezekből gyártották a világon a legtöbbet, s használják ma is) annak már lassan 45 éve. A gyári számát ma is tudom, megegyezett születési évszámommal. Annak idején minden férfi ember e hazában tudta a különbséget a fegyverek tipusai között. Természetesen nem fogunk ölre menni, de megért ennyit a mai helyzet.”
 • 16. legal 2008. március 16. 20:29
  „Kedves Cc, damilos megjegyzésem a szatíra kategóriába tarozik. Ha nincs meg a vallomást tevő tettes, honnét a csudából tudták, hogy Győrtől Bajáig mely Duna szakaszon kell víz alá merülniök, hol találják meg a fegyvert? Már elnézést, miért ette volna szét a rozsda a fegyvert másfél év alatt a Duna vizében? A Titanik 80 éve süllyedt el a sósvizű tengerben, s még mindig létezik. Egyébként nem újlenyomatot keresnek rajta a szakértők, hanem a gondosan megőrzött lövedékek felületi nyomai és a fegyver alkatrészei által okozható fizikai elváltozások közötti kapcsolatot, egyezőséget igyekeznek felderíteni, bizonyítani, illetve elvetni.”
 • 15. Cc 2008. március 16. 17:58
  „Kedves legal én a mai helyzetet ismerem, nem fogunk ölre menni, nem ér annyit. Viszont megint kötekednék, mert a damil mellett a korrózióvédelmet is meg kellett oldani, hogy ne egye szét a rozsda a mordályt. Szerintem, de cáfoljon meg, ha ez így megy akkor ki fogják deríteni, hogy személyesen Oszama Bin Laden reszelte ki egy darab vasból és küldte a gaz terroristáknak. Biztos maradt rajta ujjlenyomat, titkos üzenet, meg a reszelőt is megtalálják Csepel alatt.”
 • 14. olga555 2008. március 16. 14:53
  „videa.hu/main.php?page=play&v=mmKoIzD1qhboyxYR
  Az előbbi hozzászólásnál nem jelent meg a link, most lehagytam róla a http-t. Tán így elmegy”
 • 13. olga555 2008. március 16. 14:49
  „Szerintem rövidesen a terror fenyegetettség oka is meglesz.
  Körbe jár egy videó. Én is jót röhögtem rajta, és ni csak alig 4 napja kering, és megvan a csúzli.):):)”
 • 12. legal 2008. március 16. 14:23
  „Szerintem amikor azokat a Dunába dobták, minden darabra előbb damilt kötöttek, hogy alkalmas időben ki lehessen azokat emelni a folyóból. Így lehet halat fogni a vígjáték filmekben.”
 • 11. stirlicz 2008. március 16. 13:50
  „Érdekes jelenség, hogy most van meg a karabély (AKM) géppisztoly
  amikor új rendészeti miniszter van. Draskovics aki az olaj szőkitésben jeleskedett pézügyminiszteri államtitkárként.
  Fene mód midjárt előkerült a dunából csak úgy úkk múkk fúkk, a rendőrők búvárkodtak a dunában fene mód szabadidejükben.
  Én naiv mindent elhiszek csak úgy úkk múkk fúkk.”
 • 10. legal 2008. március 16. 10:58
  „Kedves cc, engedje meg, hogy szerényen megjegyezzem mint volt katonatiszt, s miegyéb, hogy az általam annak idején használt AKM géppisztoly nevét változtattuk meg a nyugati terminológia szerint használt gépkarabélyra.”
 • 9. waterbear. 2008. március 16. 10:50
  „Ha kifizetik a 10 millát a nyomravezetőknek, akkor a nyomozóknak nem igazán jár fizetés....
  Érthetetlen, egy gyilkossági ügyben nincs ekkora jutalom, de ha rálőnek a zsarupalotára csak úgy röpködnek a milliók.
  Nem dolgozni kéne inkább nekik? Ha megveszem az információt, akkor én is lehetek rendőr, nem?”
 • 8. Cc 2008. március 16. 10:34
  „Legal! Egy dologban nincs igazad, mert az ak nem pisztolylőszert tüzel, ezért nem géppisztoly, hanem gépkarabély. A többi talált, süllyedt. A hangtompító meg a hab a tortán.”
 • 7. Zsuzso 2008. március 16. 10:22
  „anonym végre önkritikát gyakarolt.”
 • 6. Bamba 2008. március 16. 08:32
  „Az áradó Duna kivetette a partra a gépkarabélyt!”
 • 5. legal 2008. március 16. 08:07
  „Mária királyné kincses hajóit nem találják a Duna-kanyarban, éppen egy gépkarabélyt (korábbi elnevezésén géppisztolyt), lőszereket, hangtompítót találnak meg a folyóban véletlenül és éppen március 15-én. Tényleg hülyének néznek minket? Csak akkor találhattak rá, ha magauk a rendőrök dobták oda azt tudatosan.”
 • 4. anonym 2008. március 16. 00:29
  „Bocs én vagyok a buta és csak szajkózok!”
 • 3. anonym 2008. március 15. 23:56
  „Nagyon logikusan gondolkozol ! Csak éppen nem tudod sorbarakni a mondandódat !Ma 10 millkónál több ment ki erre a nagygyűlési hacacáréra ,és az utána következő banzájdra !
  Rettentően buta vagy ,mindenüt csak szajkózol, teszed az agyad !”
 • 2. Bingo 2008. március 15. 23:19
  „Nagyon hihető a dolog! Éppen március 15-én!”
 • 1. S.Grandpierre Cecília 2008. március 15. 21:40
  „Na, a végén még forrónyomra bukkan a rendőrség? Figyelemelterelés és kábítás az egész! Unjuk már!!! Ne 1o milliót tűzzenek ki a közpénzből, hanem nyomozzanak! Persze, ha mernének... Avagy tudnának is.Vagy egyáltalán van-e tettes, vagy csak kitalláció az egész ügy, mint a többi...? Leghamarabb egy szerencsétlent kapnak el, aki egy zacskó tejet lop. Másra nem nagyon képesek. Ja meg vizágyukkal a népre locsolgatni, gumilövedékekkel szemeket kilöni, meg ... Tanulljanak meg nyomozni! Sok sikert kívánok nekik a NÉP VÉDELMÉBEN és SZOLGÁLATÁBAN!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadon engedték a gólyákat a Hortobágyon

Nyolc gyógyult gólyát engedtek szabadon szombaton délután a Hortobágyon. Ezek a madarak sérüléseik… Tovább olvasom