Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Sokkoló öngyilkosság: bilincs a kézen, zacskó a fejen

Kegyetlen módon végzett magával egy Hargita megyei terhes diáklány hétfő este: a 17 esztendős fiatal műanyag zacskót húzott a fejére, majd megbilincselte magát.
Hétfő este végzett magával a gyergyószentmilkósi Batthyány Ignác Kollégium egyik 17 éves tanulója. A lány egy diáktársával lakott albérletben, és mint utólag kiderült, gyermeket várt.

A Hargita megyei diáklány fejére nejlontasakot húzott, megkötözte a nyakán, hogy ne jusson be több levegő. Kezeit a háta mögött bilincselte meg, nehogy agóniájában letéphesse magáról a zacskót.

Éjfél előtt hazaérkező lakótársa már hiába próbálta élesztgetni. A lány mobiltelefonjának képernyőjén egy el nem küldött üzenetet volt olvasható: "Nem találom értelmét, így jobb ha véget vetek életemnek".

A Hargita megyei rendőrségnél azt mondják, még nem találkoztak hasonló módon elkövetett öngyilkossággal, amelyhez az ötletet a lány egy filmből vehette. A 2003-ban bemutatott David Gale élete című amerikai-német krimi egyik szereplőjének fejére zacskót húznak, kezeit pedig megbilincselik és így hagyják megfulladni.

Olvasóink írták

 • 5. Lajos 2008. január 16. 22:33
  „honnan tudjátok hogy nem gyilkosság volt?”
 • 4. No.6-Sy 2008. január 16. 09:17
  „Szegény kislány.
  Sok boldogságot és Parkinson-, Alzheimer-vagy valami hasonló helyes kis dögrovásban eltöltött kínos, hosszú-hosszú, eleven elrohadt éveket kívánok minden olyan retvadék tetűnek, beleértve a rokonait, ismerőseit és a gyermeke apját undsoweiter, aki csak egy mákszemnyivel is hozzájárult ahhoz, hogy ez a gyerek ennyit szenvedve, 17 évesen, így végezzen magával.

  Nyugodjék békében.”
 • 3. dodo 2008. január 15. 19:55
  „Darwin Díjat neki!”
 • 2. Jikanv 2008. január 15. 17:45
  „Szegeny kislany. Nyugodjon bekeben.”
 • 1. czegus 2008. január 15. 17:04
  „Tényleg?! Kérdezte már valaki a lány közvetlen ismerőseit, miért csinálhatta. Ijesztő. Hát, most hogy mondjam szép napot!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták a kötcsei református templom harangját

Ellopták a Somogy megyei Kötcse egyetlen haranglábjának több mint 100 éves harangját a helyi… Tovább olvasom