Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Szimpátiatüntetés Gyurcsány mellett

Gyurcsány Ferenc melletti szimpátiatüntetést szervez három MSZP-közeli személy szombat délután a Kossuth térre. A kezdeményezést a kapcsolat.hu közösségi portál három tagja jelentette be a rendőrségen, de a felhívás a honlapon is olvasható.
A névtelenségbe burkolózó szervezők azt kérik baloldai társaiktól, hogy senki ne vigyen és ne viseljen tiltott önkényuralmi jelképet.A rendezvényen a köztisztasági csomagot értékelik majd, illetve hangsúlyozzák, hogy a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése esetén ezeket nem pótolja az állam, ezért ennyivel kevesebb pénz kerül az egészségügybe és az oktatásba. A szervezők célja annak demonstrálása, hogy a kormányfő nem maradt egyedül politikai küzdelmeiben - írja a lap.

A kapcsolat.hu az MSZP szocialista platformjához és annak vezetőjéhez, Baja Ferenchez köthető, tavaly nyár óta működő internetes portál. A napi látogatottság 1200 körül van; sajtóhírek szerint a portál idővel átvenné a megszűnőben lévő amőba.hu szerepét.

Olvasóink írták

 • 6. Kolompár Rómeó 2008. január 16. 23:50
  „Lajos: nyomorba nem dönt, de amíg korábban kijöttünk a havi fizetésből, addig most már maszek munkával is kevesebb marad. Mire gondoljak, miközben messiástudattal ellátott vezetőnk közvetlen környezete pofátlanul lopja a pénzeket (amikről hallunk, amik kiderülnek) mindenféle haszontalan tanulmányokkal és alapítványokkal.
  Igen, ami volt, már nem volt tartható (egészségügy, stb.), ezt elfogadom. De azt nem, hogy ez csak úgy reformálható, hogy szétverjük és cimboráknak (Bokros, Csányi, stb.) eladjuk. A közvagyon magánkézbe történő játszása.
  Az ellenzék is egy nagy impotens banda, őket sem védem. De ezek rohadjanak meg egytől egyig!”
 • 5. Lajos 2008. január 16. 22:31
  „hozzátenném, hogy mind a miniszterelnök, mind a kabinet elhatárolódik a szimpátiatüntetéstől.

  CSeternek: én nem érzem a nyomorba döntést, sem a bőrömön, sema környezetemben. A drasztikus áremeléseket a Viktor idején is átvészeltük, most legalább megindult valami az országban. És igen, 2010-ben majd eldől minden. Bár ismerve az ellenzéket, már látom, hogy csalást fog kikiáltani, és megint kezdődik minden előlről...”
 • 4. Szavazó 2008. január 16. 15:21
  „Majd mi értékelünk 2010-ben.”
 • 3. Cseter János 2008. január 16. 09:14
  „Hát ennél többet fizetnek le, vagy a tüntetéseknél nem is volt sokkal több a szélsőségesnek látszó elvtárs? A protekció élvezetét valahol ki kell mutogatni nem ? Itt meg lehet mutatni, hogy Őket nem veri szét a pajzsosok parancsuralma! Nekik itt az igazi jólét dekik dől a lé! Vagy ki gondolja azt, hogy csupán élvezetből örülnek a drasztikus áremeléseknek, nyugdijasok és rokknatak "kivéreztetésének" ! Aki nem érzi a Gyurcsánykormány nyomorba döntését, az még mindig várja a joibbra fordúlást, mer az életéből még sok hátra van és a naivsága végtelen.”
 • 2. Árpi 2008. január 16. 09:03
  „Szerintem meg sok olyan fog odamenni aki nem szimpatizál se ferivel se azzal amit csinál. Ők segítenek majd az értékelésben ...”
 • 1. Kolompár Rómeó 2008. január 16. 08:41
  „Szerintem tuti lesznek vagy hárman.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

13 órát várt a betegszállítóra egy győri asszony

Már reggel 9-kor visszamehetett volna az idősek otthonába az az idős asszony, akit végül este 10… Tovább olvasom