Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Vádemelést javasol a rendőrség Páva Zsolt lányának támadója ellen

Ny. Zoltánnal szemben kifosztás és más bűncselekmények miatt kértek vádemelést.
Befejezte a nyomozást a rendőrség a napokban a Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester lánya elleni áprilisi támadás ügyében, és vádemelést javasol a feltételezett elkövető ellen.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség internetes oldalán azt közölte, hogy az ügy iratait továbbították a megyei főügyészségnek, és Ny. Zoltán pécsi lakossal szemben kifosztás és más bűncselekmények miatt kérnek vádemelést.

A rendőrség alapos gyanúja szerint a 23 éves férfi volt az, ki április 5-én hajnalban, egy belvároshoz közeli területen bántalmazta a 20 éves lányt, majd kilencnapi bujkálás után feladta magát. Az MTI akkor bűnügyi forrásból úgy értesült: Ny. Zoltán kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

Páva Zsolt a támadás után közleményt adott ki, amelyben azt írta: lánya a barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan gyalog indult haza, útközben támadták meg. Súlyosan megsérült, kórházi ellátásra szorult.

A polgármester lánya személyes kérését tiszteletben tartva arról is tájékoztatta a média képviselőit, hogy családja akkor először és utoljára nyilatkozott e megrázó témáról.

"Innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is" - írta a közleményben.

Páva Zsolt egyúttal arra kért minden újságírót, tanúsítson önmérsékletet, és hagyja, hogy gyermeke a média jelenléte nélkül gyógyulhasson.

Olvasóink írták

 • 6. _csutak_ 2013. június 13. 00:59
  „@Roland1000:
  Teljes mértékben egyetértünk barátom!
  http://www.pecsinapilap.hu/
  No ott keverték bele és persze a magánemberek, akik néha jobban értesültek, mint a hatóság, akit nem nagyon támogatnak.”
 • 5. Roland1000 2013. június 12. 22:51
  „Csutak! Nincs ebben semmi politika. Ez egy köztörvényes bűntény, és nem politika.”
 • 4. _csutak_ 2013. június 12. 22:17
  „Azt hiszem kár volt belevinni a politikát egy köztörvényes bűnügybe!
  Mindenesetre számomra sokat elmond egy város közbiztonságáról, hogy egy év alatt több közfelháborodást keltő bűncselekmény történik. Laktam Pécsett, van jó ismerősöm, tehát van információm a lakosság hangulatáról.
  A felszínen minden szép és jó, mint a kukacos almánál ...”
 • 3. Roland1000 2013. június 12. 21:59
  „Pirosmedence. Ez a cikk nem róla szól. észre sem vetted? A Kovács István nyíregyházi lakos lányáról szóló cikknél is fel leszünk háborodva - legalább annyira, mint ennél. és igen, az is ugyanilyen hír, és ha azt nem írta meg a média, arról nem Páva Zsolt lánya tehet. Érted? Ez az ügy nem Páva Zsoltról és Kovács Istvánról szól! Ez a cikk egy fiatal lányról szól, aki hazafelé tartott - nem kihívó öltözetben, hanem térdig érő kabátban, nadrágban - , nem feltűnően, kihívóan viselkedve - a felvételen látszik, hogy szinte összehúzza magát a hidegben -, és egy aljas "ember" megtámadta, eltörte az orrát, vagy arccsontját - és még ki tudja, hogy mi történt -, és egy életre lelki sebeket okozott neki. Ez a cikk egy kedves lányról szól, akinek az életébe egy nyomorult beletiport. Ez nem Páva Zsoltról szól. És éppúgy sajnáljuk és épp ezt gondoljuk Kovács István nyíregyházi lakos lányával kapcsolatban is. Tudod?

  A te kommented csak egy szimpla gonoszkodás, mert politikát csinálsz ebből is. Igen, tudjuk: vannak egyenlők és egyenlőbbek. De nem értem a kommented, hiszen én éppoly "senki" vagyok, mint te, és mégis tudom sajnálni egy politikus lányát is, és együtt tudok vele érezni. Te miért nem?”
 • 2. pachakuti 2013. június 12. 21:17
  „Ny. Zoltán fiatal a kirekesztés, a mindennapos megalázás miatti kétségbeesésében, figyelemfelkeltés céljából tette amit tett. Egy éven belül háromszor.”
 • 1. pirosmedence 2013. június 12. 20:43
  „Kovács István nyíregyházi mezőgazdasági munkás 20 éves lányát is megtámadták, súlyosan megsérült és kórházba szállították - ez is ugyanolyan hír!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: a Magyarországnak adott bizalom munkahelyeket teremt

Az ország teljesítménye egyre több külföldi befektetést és partnert vont az országba - közölte… Tovább olvasom