szennyvíztisztító

1 éve
V. A.
Szeged - Ahelyett, hogy fizetett volna a szennyvízszippantásért, slagon keresztül az utcára engedte a bűzös levet egy sziksósfürdői ingatlan tulajdonosa. Amikor számon kérték a szomszédok, bocsánatot kért, ám ez nem változtat azon, hogy szabálytalanul járt el.
2 éve
Bakos András
Elromlott az algyői szennyvíztisztító - jelentették be 2006 áprilisában, az árvíz idején a megyei védelmi bizottság ülésén. A jegyzőkönyvet, ahogy a többit, tíz évre titkosították. Most egy perben bizonyítékul szolgált, a bíró felolvasta a tárgyaláson.
3 éve
Bakos András
Állófogadást is rendeztek már a szegedi szennyvíztisztító telepen. Volt olyan vendég, aki előbb az ötleten ütközött meg - aztán azon, hogy ott nem érez semmilyen szagot. De vajon mitől büdös a Tisza felhőszakadás után?
3 éve
Szlavkovits Rita
Készek a falu szennyvízcsatornájának tervei, de nincs pályázat a megvalósításra. Tömörkény félmillió forintnál is többet fizet az idősek otthona szennyvizének elszállításáért, a helyiek közül sokan inkább kieresztik a mezőre, mert a szippantós is csillagászati árakon viszi el a ganét.