teke

Jövünk, Apatin! / 3 napja
A férfitekecsapat Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóján a Zengő Alföld Szegedi TE a szlovákiai Podbrezován ..., és így a hazai 7:1-es siker után továbbjutott a sorozat elődöntőjébe.
Győrben a pontokért / 2 hete
A férfi tekecsapat szuperliga idei második, összességében a 13. fordulójában a Zengő Alföld Szegedi TE idegenbe látogat: ma 14 órától Győrben lép pályára.
A tét a legjobb négy közé jutás / 4 hete
Folytatódnak a férfi tekecsapat Bajnokok Ligája küzdelmei, méghozzá egyre nő a tét, hiszen immáron a Final Fourba jutásért játszik a sorozatban állva maradt nyolc csapat, a negyeddöntők első felvonását rendezik hétvégén.
Véget ért a Lightning győzelmi sorozata
A házigazda Vegas Golden Knights csütörtökön 5-3-ra nyert a Tampa Bay Lightning ellen, megszakítva ezzel a vendégek tizenegy mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát az észak-amerikai jégkorongligában (NHL).
Szobrot állítottak Pelének (videó)
A Brazil Labdarúgó Szövetség székháza előtt csütörtökön avatták fel az életnagyságú szobrot.
Nagyon kelendő a MÁP+
100 nap alatt több mint 100 milliárd forintért vásároltak postán a Magyar Állampapír Pluszból.
Iránban parlamenti választások kezdődtek
Péntek reggel megnyíltak a szavazóhelyiségek.
A gyerekeket is bevonná egy NAT-ellenes sztrájkba a TASZ jogásza (videó)
A leginkább érintettek kevésbé harcos felszólalásokkal vettek részt az oktatással foglalkozó vitán, melyet csütörtök este tartottak.
Még elcsípheti a soul–blues visszavonuló fenegyerekét!
A legjobbak között számon tartott fehér soul–blues énekes, Ian Siegal tavaly év végén bejelentette, hogy 2020 után visszavonul a koncertezéstől.