Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Bezár a csongrádi Telekom-üzlet

E hónapban bezár Csongrádon a Dózsa György téri Telekom Partner-üzlet.
A hírt, amely már terjed a városban, Murányi László önkormányzati képviselő, a pénzügyi és városfejlesztési bizottság elnöke tudatta lapunkkal.
Az információt kérdésünkre megerősítette a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága.

A válasz szerint „ez év július 15-ével az értékesítési partnerrel egyeztetve befejeződik a csongrádi Telekom partner üzlet működése". A cég közölte, arra törekszik, hogy ügyfeleit inkább a „gyorsabb, kényelmesebb és bárhol elérhető online ügyintézési lehetőségekre ösztönözze". Ez a www.telekom.hu weboldalon történhet, és az okostelefonokra ingyen letölthető http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/akcio/1301_mobilalkalmazas segítségével. Aki nem így, és még csak nem is telefonon, hanem személyesen szeretne ügyet intézni náluk, azoknak a Szentes, Kossuth tér 5. alatti Telekom-üzletet ajánlják.

Ügyfelek a csongrádi Telekom-partnernél. Július 15. után emiatt is át kell járni Szentesre. Fotó: Bakos András
Ügyfelek a csongrádi Telekom-partnernél. Július 15. után emiatt is át kell járni Szentesre. Fotó: Bakos András


– Ez egyben azt is jelenti, hogy Csongrádon most már mobiltelefont sem lehet venni – mondta Murányi László. – Ez nemcsak azért rossz, mert most megint elhagyta egy szolgáltató Csongrádot. Azért is, mert aki elszánja magát, hogy átmenjen a szomszéd városba mobilt venni, egyúttal nyilván ott választ cipőt is a gyereknek, beülnek esetleg enni valahová. Nem irigyeljük ezt a bevételt az ottani kereskedőktől, de ez ideális esetben itt maradna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a bokrosi kerékpárút

Pénteken Bedő Tamás polgármester Blazsó Márton válogatott olimpiai kerettag, mountain bike maraton magyar bajnok részvételével adta át a Csongrád és Bokros közötti kerékpárutat. Tovább olvasom