Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Megrendítette a csongrádiakat a védőnő halála

Önkezével vetett véget életének Csongrád város védőnője, Vastag Magdolna múlt csütörtökön. A tragédiáról bővebb információt egyelőre senki sem tud, a volt páciensek, Csongrád lakói gyászolják az elhunyt szakembert.
Csütörtökön saját kezével vetett véget az életének Vastag Magdolna csongrádi védőnő. A városban lakó betegei, ismerősei gyászolják az elhunyt szakembert, akit sokan szerettek. Vastag Magdolna kezelte azt a családot, ahol januárban a gyanú szerint az édesanya bedrogozta öt hónapos gyermekét, aki ebbe belehalt. Információink szerint a mostani és a négy hónappal ezelőtti eset nincs összefüggésben egymással.

– Minden tiszteletem az övé, Isten nyugosztalja, remek ember volt – mondták a nevük elhallgatását kérő csongrádi lakosok. Mint megtudtuk: a védőnőt mindenki szerette, és jó viszonyban volt szinte az összes páciensével és családjával.

– Nem lesz még egy olyan védőnő, mint amilyen Magdi volt. Reggel hét órakor elkezdte a munkát, és becsülettel végezte: rendszeresen látogatta a betegeit, a kinőtt ruhákat szétosztotta, és szeretettel fordult a gyerekekhez. Nagyon aranyos asszonyka volt Magdi, gyászolunk – nyilatkozták a csongrádiak.

– A szakma legjobbja volt Vastag Magdolna, remek szakembernek tartotta mindenki – mondta telefonon Bedő Tamás, Csongrád polgármestere is.

– Egyelőre nem tudunk részleteket a tragédia kapcsán, de kétlem, hogy bármi köze lenne a januári csecsemőhalálhoz – tette hozzá a polgármester.

A Blikk információi szerint a rendőrség a napokban hallgatta volna meg a védőnőt az öt hónapos baba ügyében.
 
Itt kérhet segítséget
Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kézbe vették a csongrádi szatír ügyét

Úgy tűnik: a csongrádi szatír viselt dolgait évek után végre komolyan vették a városban. Tovább olvasom