Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Négy testvérváros képviselői Csongrádon

A hagyományokhoz híven a Borfesztivál alatt fogadta testvértelepülései delegációit a Tisza parti város. Idén Belchatowból, Beregszászról, Óbecséről és Raisióból érkeztek vendégek.
A Művelődési Központ dísztermében fogadta Bedő Tamás polgármester és a csongrádiképviselő testület tagjai a város testvértelepülésének delegációját. A vendégek az eddigi évekhez hasonlóan a Borfesztiválba is belekóstoltak.
Négy testvérváros képviselői Csongrádon. Fotó:Majzik Attila - GALÉRIA

A polgármester kiemelte, nagyon fontosak számukra a meglévő és működő testvérvárosi együttműködések. Ezek a kapcsolatok nem csak a hivatalos szinten, de az emberek közötti is évek óta gyarapodnak. – A következő években azon fogunk dolgozni, hogy ezek a kapcsolatok még mélyebbek, még tartalmasabbak legyenek. Valljuk, hogy a vezetőkszintjén is fontos a kapcsolattartás, de még fontosabb, hogy a testvértelepülések lakói is jó viszonyt ápoljanak egymással. Meggyőződésem, hogy vendégeink vagytok, hanem itthon vagytok nálunk otthon. – címezte mondanivalóját a küldötteknek Csongrád polgármestere.

A város vendégei az ott töltött pár nap alatt megismerkedhettek Csongrád szépségeivel, aminek része volt egy tiszai sétahajózás is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sosem látott tömeg a csongrádi Borfesztiválon - Galéria

Sosem látott tömeg a csongrádi Borfesztiválon - Galéria
Ízes borok, finom falatok és kiváló koncertek - ez a csongrádi Borfesztivál. Szombat este hatalmas… Tovább olvasom