Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Ösztöndíjat alapítottak Csongrádon

Saját felsőoktatási ösztöndíjat hoz létre csongrád, emellett továbbra is részt vesznek az oktatási minisztérium jegyezte Bursa Hungarica programban.
A csongrádi Közmű Kft. két éve kötött kölcsönszerződést egy takarékszövetkezettel, 30 millió forint visszafizetésére vállalt kötelezettséget, a jelzálogjog-fedezet az Erzsébet utca 25. szám alatti ingatlan volt. A víziközmű-vagyon átalakult, az Alföldvíz Zrt. működteti az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást, a cég szeretné megvásárolni az ingatlant, ezért azt tehermentesíteni kell. A hétfői rendkívüli testületi ülésen úgy döntött a grémium: felajánl a banknak fedezetként két önkormányzati üzlethelyiséget, a Fő utcai volt barkácsboltot és a ruhatisztítót.

A képviselők megszavazták, hogy a Kis-Tisza egyesület tartósan bérbe vehessen a sporttelepen egy 160 négyzetméteres részt. Pályázati pénzből könnyűszerkezetes épületet szeretnének ott felhúzni. Arról is döntöttek, hogy saját felsőoktatási ösztöndíjat hoz létre a város, emellett továbbra is részt vesznek az oktatási minisztérium jegyezte Bursa Hungarica programban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készek a csongrádi csatornák

A város önkormányzata a DAOP Helyi és térségi jelentőségű vízvédelmi rendszerek fejlesztése című pályázatán több mint 206 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. Tovább olvasom