Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Újabb tragédia Csongrádon: öngyilkos lett a bedrogozott baba védőnője

Csongrád - Az 5 hónapos baba védőnőjét a rendőrség a napokban hallgatta volna ki a történtekkel kapcsolatban.

Néhány nappal azután, hogy a csongrádi baba halálával kapcsolatban tisztázódott, azt kábítószer okozta, a családot korábban többször meglátogató védőnő öngyilkosságot követett el - írja a Blikk.

Az öthónapos baba védőnőjét a rendőrség a napokban hallgatta volna ki a történtekkel kapcsolatban. Egyelőre nem tisztázott, hogy a két eset között van-e összefüggés, de a helyiek mind elismerően beszéltek a nőről, aki állításuk szerint a munkája megszállottja volt, aki könnyen lehet, hogy nem tudta feldolgozni a gyerek halálát.

Megírtuk, kábítószer miatt halt meg egy csecsemő még januárban egy balástyai hotelben. Kiderült, hogy az anyja drogot használt. A gyerek a halála előtt órákig sírt, mire mentőt hívtak hozzá, már késő volt. A csongrádi nő előzetes letartóztatásba került.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)
 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Látogatóközpont épül a Körös-torokban

Látogatóközpont épül a Körös-torokban
A Körös-torok tengerpartra emlékeztető homokpadja sokak szerint a legszebb folyó menti strand az egész országban. Tovább olvasom