Hallgassa élőben!

Pierce-szel, a legendás kommentátorral is találkozhattok a mostani hétvégén

A következő két mérkőzésnapon PiercetheHeaven, a Megyék Csatája League of Legends mentora is becsatlakozik a közvetítésekbe.

Megkezdődött a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek hosszú hajrája, ugyanis már csak négy mérkőzésnap vár a megyék legjobb csapataira.

Ahogy fokozódik az izgalom, úgy lesz egyre nagyobb a feszültség a mérkőzéseken, és itt kerül képbe PierceTheHeaven, aki jellegzetes kommentárjával tolmácsolja nektek a képernyőn történteket a mostani hétvégén.

Német „Pierce” Ákos a magyar nyelvű League of Legends közvetítések legendája, a MagyarLoL TV egyik alapítója, aki már közel egy évtizede munkálkodik ebben a közösségben. Több száz meccsel a háta mögött a legtapasztaltabb casternek mondhatja magát, aki a legunalmasabb NA LCS mérkőzéseket is képes volt feldobni a hajnali órákban. A kommentálás mellett aktívan kiveszi a részét a közösségépítésből, ugyanis az egyik legnépszerűbb LoL streamer most jelenleg Magyarországon.

Ikonikus Lee Sinje ezúttal nem kerül képernyőre, azonban hangja betölti majd a Megyék Csatája 7. és 8. fordulójának adásait.

Szombaton 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Hozzászólások

Kvíz / 24 perce
Ismered a szegedi napsugaras házak titkait?
delmagyar.hu
Újra topformába kerülne Szegeden / 47 perce
V. P.
A DEAC korábbi csapatkapitányával, Bognár Kristóffal erősített a Naturtex-SZTE-Szedeák
Magyar kosarassal bővült a Naturtex-SZTE-Szedeák kerete. A remek szezont futó csapathoz csatlakozott Bognár Kristóf, aki már a csapat edzésmunkájába is bekapcsolódott, egyúttal reméli, minél gyorsabban visszarázódik a meccsritmusba.
Szabó Imre
Makón idén is lesz járdaprogram
A Honvéd városrészbeli Mészáros utcában most készült el a 120 centi széles betonjárda.
bíróság / 26 perce
Több százmilliós pénzmosás ügyében ítélt el tíz embert a Székesfehérvári Törvényszék
A vádlottak egyike három összeszerelt kézigránátot is tartott magánál, amelyeket a nyomozóhatóság lefoglalt.