Szegedi hírek

2023.08.25. 07:18

Elmegyünk pisilni és jövünk - kért szünetet a színpadról az énekes – Fotók

Már este 7 órára megtelt a nagyszínpad előtti terület a Coca Cola SZIN-en ByeAlexéknek köszönhetően, az est során pedig több kisebb színpadnál is hatalmas buli kerekedett. A tinik Bruno x Spacc-éknál rúgták ki a sátor oldalát, a táncos lábúak pedig a Parno Graszt buliján ropták.

Timár Kriszta

Színes volt a SZIN csütörtöki zenei felhozatala is. Fotó: Karnok Csaba

A szerdainál néhány fokkal kellemesebb klímával, viszont érezhetően nagyobb tömeggel fogadta a Coca Cola SZIN a Partfürdőre érkezőket csütörtök este. A hangulaton érződött, hogy sokan már előző nap belelendültek a buliba: hamarabb és többen kerültek vidám, ámde kevéssé koordinált állapotba.

A napot ByeAlex és a Slepp indította be igazán: bár meglehetősen korán, este 7 után nem sokkal léptek színpadra, ekkor is képesek voltak megtölteni a nagyszínpad előtti teret. Velük egyidőben, a Partfürdő másik végén a Magna Cum Laude koncertezett, és azt kell mondjuk: SZIN induló ide vagy oda, az ő rajongóik kényelmesen elfértek a jóval kisebb területen.

Ezt követően a Halott Pénz és a Honeybeast zenélt egyszerre, és bár mindkét buli sokakat vonzott, előbbi banda ráadásul a nagyszínpad előtt még arra is képes volt, hogy a több ezer embert egyszerre leguggoltassa, a leglelkesebb rajongótábora mégis a szintén ebben az időben fellépő Bruno x Spacc formációnak volt. Pető Brúnó és Tóth László igazi youtube sztárok: a rap duóról valószínűleg a 30-on túliak nem sokat hallottak - így ők az előbb említett két koncert valamelyikén csápoltak - a tinik azonban szétszedték a sátras fesztiválhelyszínt miattuk, ahova be se fért mindenki, aki szeretett volna.

Miközben a helyszínek között sétáltunk, egy érdekes mondat is megütötte a fülünket a SZTE színpadáról. 

Elmegyünk pisilni és jövünk

 – jelentette be a Csaknekedkislány énekese, majd valóban szünetet tartottak. Igaz, a valódi okát és hosszát nem vártuk meg, hogy kiderüljön, viccnek szánta vagy tényszerű bejelentést tett. Mondjuk az is lehet, hogy rosszul hallottuk és azt mondták, inni mennek. Végülis, értelme annak is lett volna. 

Igazán érdekes volt átélni, hogy a Halott Pénz koncertje után szinte egyszerre indult meg mindenki egy irányba. Ekkor kezdett ugyanis a túloldalon a Carson Coma, mely szintén keresett bandának számít, illetve a Fonó színpadon a Parno Graszt. A tömeg így az út végén megoszlott: aki alternatív rock helyett inkább jókedvű roma zenére vágyott, maradt táncolni a többi helyszínhez képest viszonylag szűkre szabott füves területen, mely ez esetben meglehetősen kicsinek bizonyult.

A nap külföldi sztárfellépője Lukas Graham volt. A dán popzenekar hozta a tőlük elvárt kellemes zenét a nagyszínpadon, mellyel házat ugyan nem robbantottak, de a fiatal fiúk láthatóan sok lány szívét megdobogtatták.

Pénteken jön a Coca Cola SZIN teltházas napja, ami azt jelenti, hogy 30 ezren buliznak majd egyszerre a Partfürdőn. Jön Azariah, Majka, a New Level Empire, a Margaret Island és Timmy Trumpet is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában