November 18-án adják át a Presztízs Díjakat

Kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek a lapunk által meghirdetett Délmagyarország Presztízs Díjra, amelyet öt kategóriában ünnepélyes külsőségek között adnak át ezen a héten csütörtökön az újszegedi sportcsarnokban. A gálát exkluzív koncertműsor kíséri.

A Délmagyarország és a Délvilág október elején hirdette meg a megye vállalkozásainak a Presztízs Díjat azzal a szándékkal, hogy nyilvánosságot biztosítson a régió sikeres, példamutató gazdasági szereplőinek, s egyúttal az elismerés által ösztönözve hozzájáruljon az üzleti élet fellendítéséhez. Lapunk kiadóján kívül a díj alapítói között van az Allianz Hungária Rt., a Masterfoods Hungary Kft., a KÉSZ Kft. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Pap Klára kiadóigazgató elmondta, hogy a mind az öt kategóriában – az év vállalkozása, az év kisvállalkozása, az év üzletembere, üzleti innováció, az év környezetvédelmi díja – kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek, így nehéz dolga volt az egyetemi szakemberekből álló zsűrinek, amely a kategóriánkénti három-három jelölt kiválasztásában. A jelöltekről videoklipeket forgatnak, amelyeket a csütörtöki díjátadó gálán vetítenek le. S az is itt derül ki, hogy az egyes kategóriákban végül ki nyeri el a Presztízs Díjat.

A kiadóigazgató elmondta még, hogy az alapítók egy különdíjat is átadnak „munkaerő-fejlesztés” kategóriában, amelyet a Nemzeti Felnőttképzési Intézet támogatásával az a vállalkozás nyerhet el, amely dolgozói munkaerő-piaci helyzetének javításában jeleskedik, képzési, átképzési programjai keretében.

A díjátadó gálára a pályázókon és az alapítókon kívül meghívást kaptak a megye gazdasági-üzleti életének jeles képviselői, polgármesterek, közéleti személyiségek. A felejthetetlen hangulatról az exkluzív közös koncertet adó Emilio, Charlie és Roy, valamint a Budapest Jazz Orchestra és Pusztai Antal gitárművész gondoskodik.

Mindent visznek a számlabetétek
Úgy tűnik, mérsékelt marad a szuperállampapír elszívó hatása.
Visszavonul a németek kétszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszezője
Mostantól a családjára szeretne összpontosítani.
Magyarország és Japán kapcsolatát a kölcsönös tisztelet jellemzi
A kulturális együttműködés kiváló hátországot jelent a politikai és gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez – mondta Szijjártó Péter.
Terrortámadások elkövetését segítő online útmutatókra bukkant az Europol
Robbanóanyagok gyártásához és nukleáris támadások elkövetéséhez is nyújtottak leírást.
Hatórányi szívmegállás után hoztak vissza az életbe egy nőt
Audrey Mash újságíróknak nyilatkozva arról beszélt, hogy valóságos csoda, ami vele történt.
Közel két tonnás kolumbiai kokainszállítmányt tartóztattak fel Lengyelországban
Ez az utóbbi harminc év egyik legnagyobb fogása az országban.