November 18-án adják át a Presztízs Díjakat

Kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek a lapunk által meghirdetett Délmagyarország Presztízs Díjra, amelyet öt kategóriában ünnepélyes külsőségek között adnak át ezen a héten csütörtökön az újszegedi sportcsarnokban. A gálát exkluzív koncertműsor kíséri.

A Délmagyarország és a Délvilág október elején hirdette meg a megye vállalkozásainak a Presztízs Díjat azzal a szándékkal, hogy nyilvánosságot biztosítson a régió sikeres, példamutató gazdasági szereplőinek, s egyúttal az elismerés által ösztönözve hozzájáruljon az üzleti élet fellendítéséhez. Lapunk kiadóján kívül a díj alapítói között van az Allianz Hungária Rt., a Masterfoods Hungary Kft., a KÉSZ Kft. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Pap Klára kiadóigazgató elmondta, hogy a mind az öt kategóriában – az év vállalkozása, az év kisvállalkozása, az év üzletembere, üzleti innováció, az év környezetvédelmi díja – kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek, így nehéz dolga volt az egyetemi szakemberekből álló zsűrinek, amely a kategóriánkénti három-három jelölt kiválasztásában. A jelöltekről videoklipeket forgatnak, amelyeket a csütörtöki díjátadó gálán vetítenek le. S az is itt derül ki, hogy az egyes kategóriákban végül ki nyeri el a Presztízs Díjat.

A kiadóigazgató elmondta még, hogy az alapítók egy különdíjat is átadnak „munkaerő-fejlesztés” kategóriában, amelyet a Nemzeti Felnőttképzési Intézet támogatásával az a vállalkozás nyerhet el, amely dolgozói munkaerő-piaci helyzetének javításában jeleskedik, képzési, átképzési programjai keretében.

A díjátadó gálára a pályázókon és az alapítókon kívül meghívást kaptak a megye gazdasági-üzleti életének jeles képviselői, polgármesterek, közéleti személyiségek. A felejthetetlen hangulatról az exkluzív közös koncertet adó Emilio, Charlie és Roy, valamint a Budapest Jazz Orchestra és Pusztai Antal gitárművész gondoskodik.

szponzorált tartalom
Több mint kétezer diák vett részt az MVM Okosbútor versenyén
Már elérhető az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz a kamarában!
A koronavírus-járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédését segítő újabb hitelkonstrukció jelent meg Széchenyi Kártya Programban.
Vásárhelyen 108 ember tartózkodik házi karanténban
Hódmezővásárhelyen újra összeült az operatív stáb, amely szerint a városban 30-40 fertőzött lehet, Szegeden pedig megint elmarad egy koncert az IH-ban a vírus miatt.
ÚtOn: Tarján és a belváros már csak lassan járható
Orbán Viktor: Vera Jourová megsértette Magyarországot, távoznia kell pozíciójából
A miniszterelnök levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez.
Árokba borult egy kisteherautó az 55-ös főúton, a tűzoltók szabadították ki a sofőrt - Fotók
Letért az úttestről és az árokban az oldalára borult egy kisteherautó az 55-ös főút Öttömös és Ásotthalom közötti szakaszán.
A magyarok jobbnak ítélték a jövőt a legtöbb EU-országnál
A munka és a magánélet egyensúlyát kedvezően befolyásolta az otthoni munkavégzés elterjedése.