November 18-án adják át a Presztízs Díjakat

Kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek a lapunk által meghirdetett Délmagyarország Presztízs Díjra, amelyet öt kategóriában ünnepélyes külsőségek között adnak át ezen a héten csütörtökön az újszegedi sportcsarnokban. A gálát exkluzív koncertműsor kíséri.

A Délmagyarország és a Délvilág október elején hirdette meg a megye vállalkozásainak a Presztízs Díjat azzal a szándékkal, hogy nyilvánosságot biztosítson a régió sikeres, példamutató gazdasági szereplőinek, s egyúttal az elismerés által ösztönözve hozzájáruljon az üzleti élet fellendítéséhez. Lapunk kiadóján kívül a díj alapítói között van az Allianz Hungária Rt., a Masterfoods Hungary Kft., a KÉSZ Kft. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Pap Klára kiadóigazgató elmondta, hogy a mind az öt kategóriában – az év vállalkozása, az év kisvállalkozása, az év üzletembere, üzleti innováció, az év környezetvédelmi díja – kiemelkedően színvonalas pályázatok érkeztek, így nehéz dolga volt az egyetemi szakemberekből álló zsűrinek, amely a kategóriánkénti három-három jelölt kiválasztásában. A jelöltekről videoklipeket forgatnak, amelyeket a csütörtöki díjátadó gálán vetítenek le. S az is itt derül ki, hogy az egyes kategóriákban végül ki nyeri el a Presztízs Díjat.

A kiadóigazgató elmondta még, hogy az alapítók egy különdíjat is átadnak „munkaerő-fejlesztés” kategóriában, amelyet a Nemzeti Felnőttképzési Intézet támogatásával az a vállalkozás nyerhet el, amely dolgozói munkaerő-piaci helyzetének javításában jeleskedik, képzési, átképzési programjai keretében.

A díjátadó gálára a pályázókon és az alapítókon kívül meghívást kaptak a megye gazdasági-üzleti életének jeles képviselői, polgármesterek, közéleti személyiségek. A felejthetetlen hangulatról az exkluzív közös koncertet adó Emilio, Charlie és Roy, valamint a Budapest Jazz Orchestra és Pusztai Antal gitárművész gondoskodik.

szponzorált tartalom
Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás
Öngyilkosságot kíséreltek meg migránsok egy hajón
A kapitány rendkívüli állapotot rendelt el a fedélzeten.
Díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat
A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 15. alkalommal adták át pénteken Budapesten.
Cseri Tamás lett az NB I legjobb játékosa
A zalaegerszegi Babati Benjámin találatát pedig az idény legszebb góljának választották.
Meghalt a Szeviép-ügy elsőrendű vádlottja
Július 8-án tárgyalja harmadfokon a Pécsi Ítélőtábla a Szeviép-ügyet, azonban az elsőrendű vádlott időközben elhunyt.
Vörös festékkel gyalázták meg Horthy Miklós szobrát (videó)
Hegedűs Lóránt: a támadás kegyeletsértő és templomgyalázó cselekedet volt.
Thiago már fél lábbal Liverpoolban van
Gyakorlatilag már biztosra veszik, hogy Angliába igazol a Bayern München spanyolja.