Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

˝Brave Warrior 2018˝ - Tankok és mesterlövészek lepték el a Bakonyt: több nemzet katonái gyakorlatoznak - fotók

Többnemzeti harcászati gyakorlaton vesznek részt a napokban az MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonái a bakonyi lő-és gyakorlótéren.
Az idei „Brave Warrior 2018" többnemzeti harcászati gyakorlaton a Magyar Honvédség katonái mellett részt vesznek még az amerikai, brit, horvát illetve szlovák fegyveres erők szárazföldi alegységei is.

A NATO számára felajánlott MH Zászlóalj harccsoport készenlétének ellenőrzésére történő felkészülés része a mostani bakonyi gyakorlat, ami 2018. szeptember 22-én kezdődött és október 5-én ér véget. A két hét alatt a résztvevő nemzetek több, mint 1300 katonája lövészeteken és harcászati kiképzéseken vesz részt és közel 300 technikai eszközt használ.
Tankok és mesterlövészek lepték el a Bakonyt: több nemzet katonái gyakorlatoznak - GALÉRIA


A „Brave Warrior 2018" gyakorlat célkitűzése a Magyar Honvédség képességeinek továbbfejlesztése és a nemzetközi környezetben megvalósuló gyakorlás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cseri Tamás a legalja nevet adná Hadházyék új pártjának

Cseri Tamás a legalja nevet adná Hadházyék új pártjának
Hadházy Ákos már a spájzban van címmel sajtótájékoztatót tartott szombaton Hódmezővásárhelyen két fideszes önkormányzati képviselő, Cseri Tamás és Benkő Zsolt. Tovább olvasom