Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Ez a hódmezővásárhelyi tanya megérdemli A hét ingatlana címet

Lehet, a napsütés az oka, na meg a mézédes, tavaszi illatoké, de egyre gyakrabban téved a szemünk eladó nyaralókra és paradicsomi állapotú családi házakra. A most következő tanya minden épülete tartogat valami izgalmat és lehetőséget. De ami még fontosabb: nyugalmat és békét. Nagyon szeretnénk itt kipihenni a nap fáradalmait... És ön?
Hódmezővásárhelytől 6 kilométerre a Bodzási úton több épületből álló modernizált tanya eladó. Kiváló fekvésének köszönhetően könnyen elérhető Hódmezővásárhely centruma és az új elkerülő út által a környező települések.
 

Az 1 hektáros telken 2 lakóépület, egy 45 négyzetméter alapterületű boronafalú, egy 30 négyzetméteres hétvégi ház, egy különálló nyári konyha, egy kétállásos garázs nyitott tárolószinttel, melléképület és egy modernizált csirkeól található. A különálló és egymástól távolabb eső rendezett épületeknek köszönhetően alkalmas vendéglátásra is, így akár a megvétel után azonnal hasznosítható. A nyári konyhában, ami akár lakóépületnek is használható lehet találkozik a múlt és a jelen. A modern konyha a búbos kemence mellett különleges hangulatot áraszt.

Ezenkívül több extra is megtalálható mint pl. medence, kerti pihenő, madárlesek - itatós/etetős - a természet és a fényképezés szerelmeseinek. A tanyától 1 kilométere folyik a Tisza, így akár gyalog is megközelíthető. Előkészített még egy 2000 négyzetméteres halastó medre is. Az ingatlan gazdasági célokra is hasznosítható. Opcionálisan lehetőség van termőterület vásárlására és igény esetén a terület, kert rendben tartására.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 34.000.000 Ft

  • Ház típusa: Családi ház

  • Alapterület: 130 nm

  • Telekterület: 11 255 nm

  • Szobák száma: 4

  • Ingatlan állapota: Kiváló

  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

További képek az eladó tanyáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Extrém nap Vásárhelyen

Vasárnap 15 órától különleges és egyedi látványelemekkel gazdagított programsorozatra várják a… Tovább olvasom