Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Fejlesztő eszközöket adományoztak

Három éve működik együtt a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Hódmezővásárhelyi Tagintézménye a Berényi Károly gyermekorvos által alapított Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítvánnyal.
Az alapítvány az első esztendőben 100, a másodikban 150, idén 300 ezer forintos adománnyal, az ebből vásárolt fejlesztő eszközökkel támogatta az intézmény munkáját a korai fejlesztésben és a mozgássérült gyermekek ellátásában.

 A megvásárolt taposópad, futógép, bordásfal, mozgást segítő, beszédfejlesztő és pszichológiai eszköz a lehető legmagasabb színvonalú korai fejlesztést és a konduktív pedagógiai ellátást szolgálja, ezeket Varga Ildikó gyógypedagógus mutatta be az alapítványt képviselőknek és a médiának. Hegedűs Ildikó intézményvezető kiemelte: az adományoknak köszönhetően egyre gazdagabb az eszköztáruk, amivel a rászoruló gyerekeken, a korai fejlesztés és a konduktív pedagógia esetében 14 éves korig segíthetnek. A szakszolgálat évente több mint ezer gyermeket, fiatalt részesít speciális ellátásban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs B bolygó, nincs B terv - A klímaváltozásról tanácskoztak

Nincs B bolygó, nincs B terv - A klímaváltozásról tanácskoztak
Az Országos Klímareferens Hálózat Hódmezővásárhelyen tartotta rendezvénysorozata nyitóeseményét,… Tovább olvasom