Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Fiút szült az élettársa megölésével gyanúsított Henriett

Hódmezővásárhely - Az élettársa megölésével gyanúsított vásárhelyi P. Henriett a múlt héten fiúgyermeknek adott életet, akinek feltehetőleg egykori diákszerelme az apja, akivel újra összejött. Információink szerint az anya és a pici már otthon van.
Az egyik fővárosi bulvárlap információja szerint – amit az önkormányzat által rendszeresen kiadott családi események közlemény megerősít – az élettársát májusban megölő 35 éves vásárhelyi P. Henriett múlt héten egészséges fiúgyermeknek adott életet. Az apa valószínűleg egykori diákszerelme, Róbert, akivel újra összejött.

Korábban megírtuk: a gyilkossággal kapcsolatban számos találgatás keringett, még az is, hogy P. Henriett 164 darabba vágta az áldozatot. Ezt ügyvédje, Krajkó Zoltán cáfolta, azt viszont elmondta, és ezt ügyfele is elismerte (részletes beismerő vallomást tett), hogy egy edénnyel agyonütötte élettársát, a 62 éves Istvánt, majd kis idő elteltével kihúzta a testet az udvarra és ott elégette.

P. Henriett. Fotó:DM/DV
P. Henriett. Fotó:DM/DV

P. Henriett közben már várandós volt. A tragikus történet azzal folytatódott, hogy Henriett édesapja, Sándor öngyilkos lett, késsel szíven szúrta magát.

Információink szerint a múlt héten megszületett kicsit már hazavitték, s a bűncselekménnyel gyanúsított asszony házi őrizetben van, nem hagyhatja el az épületet. Megtudtuk, nem a gyilkosság helyszínén, a Kölcsey utca 65/A-ban rendelték el a házi őrizetet. Azt, hogy a bíróság által kijelölt helyet elhagyja-e a 35 éves nő, a rendőrség rendszeresen – naponta több alkalommal – ellenőrzi.

Információink szerint jövőre kezdik el tárgyalni a bíróságon P. Henriett ügyét.

Olvasóink írták

 • 11. papika56 2011. szeptember 29. 10:17
  „T. 10.
  Nem mormális ! valami nincs rendjén az egész ügy nem tiszta.
  Ha emberölésért--felfügg.börtön jár ????háááát nem tudom !”
 • 10. mivan? 2011. szeptember 29. 08:48
  „Megölt egy embert és csak háziőrizetben van?! Mégha van gyereke akkor is... Normális?”
 • 9. UtólagKapitány 2011. szeptember 29. 08:43
  „Senki nem akar meghalni Vásárhelyen ezért nem kellenek ide gyilkosok!”
 • 8. rekettye 2011. szeptember 29. 01:29
  „Na kedveskéim, Röpci(az áldozat) nem volt sohasem se szerb se boszniai sem egyéb más katona.(A Jugoszláv Néphadseregben vagy 2 napot szolgált a 60-as évek végén, vagy a 70-es évek elején - majd alkalmatlannak találták, és leszerelték).Már vagy huszon-egynéhány éve m.o.-n dolgozott különböző vendéglátóipari objektumokban mint rendfenntartó.
  Embert ölt valamikor a 70-es években, csavarhúzóval, amiért le is ülte a büntetését a volt Jugoszláviában, Goli Otokon(most Horvátország), a leghirhedtebb büntetés végrehajtó intézetben, ahonnan egyszer megszökött, de nem sok időt volt szabadon, mert elkapták.Röviden ennyi, ja, majd elfelejtettem, nagy szoknyapecér volt.Isten nyugosztalja.”
 • 7. clarification 2011. szeptember 28. 21:40
  „Az a háborús katona pisztollyal járt-kelt azóta amióta ideköltözött. Félt valamitől, vagy valaki(k)től, ezért jött át ide , mégis megtalálták a délebbre lakók. Tuti, hogy nem a hölgy volt a tettes.”
 • 6. booo 2011. szeptember 28. 21:24
  „5. deszkás - Nem biztos, közeli rokon is magához veheti.

  Megjegyzem, a hölgy képe messziről nézve tökéletesen felismerhető. :) Kár volt eltorzítani! :)”
 • 5. deszkás 2011. szeptember 28. 19:39
  „És lesz egy állami gondozott biztos megérte az "anyukának."”
 • 4. Queenmargareth 2011. szeptember 28. 18:18
  „hmmmmmm, nagyon dühös lehetett, terhesség alatt labilis a nő, de most miért érdekes, hogy fiút szült?”
 • 3. horvathi 2011. szeptember 28. 15:28
  „Ezzel a nővel együttélni sem egy életbiztosítás! Ki tudja, hogy álmában mikor vágja el az ember(e) torkát és reggelre hány darabra van aprítva.....”
 • 2. eldorádó 2011. szeptember 28. 13:41
  „1. papika56 2011.09.28. 12:30
  ...még a cikkhez beszerkesztett fénykép is homályos...”
 • 1. papika56 2011. szeptember 28. 12:30
  „Rengeteg homályos dolog van ott szerintem. Egy jó kondiban lévő háborús katona még 62 évesen is jó kondiban van. Hogyan ütheti le egy gyenge nő -aki terhes--egy piszkavassal ? Milyen erő kell hozzá ???A tata miért lett öngyilkos ?? mert ő is benne volt. Egyedül cipelte ki ?? v. darabolta fel ?? terhesen ?? gyújtotta fel ?? a grill sütőn ???A mostani apuka addig mit csinált ?? ült és nézte ! ?,
  Hogyan lehet szabadlábon egy gyikossággal vádolt nő ?? szülni a börtön korházba szoktak ?
  Rengeteg a kérdés !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A történelemtudás szabadegyeteme Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A tavasszal kötött megállapodás részeként SZE-EM (szempont) címmel a… Tovább olvasom