Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Jó véget ért az összetört kép ügye

Mindszent, Szeged - Újrakereteztette saját költségén a csomagküldő szolgálat depóvezetője Borsi Józsefné képét, amit összetörve kapott meg a mindszenti asszony.
Megoldódott Borsi Józsefné problémája. Megírtuk, a mindszenti asszonynak Hollandiából küldött a fia ajándékot, amit a csomagküldő szolgálat kollégája nem személyesen neki, hanem egy szomszéd kisfiúnak adott át. Ráadásul miután a nő kibontotta a küldeményt, a képkeret össze volt törve.

Cikkünk megjelenése után a trans-o-flex Hungary Kft. is utánajárt, mi lehetett a kalandos úton célba ért csomag története. Ügyfélszolgálatuk és a szegedi depóvezetője is megkereste telefonon Borsi Józsefnét. Kiderült, a futár hibázott, mivel nem talált telefonos elérhetőséget a címzett neve mellett, és egy kiskorúnak adta át a csomagot. Azt viszont nem lehet kideríteni, mikor sérült meg a képkeret.

Az esetről nem érkezett a céghez hivatalos kárigénylés, ám Papp Takács Gergő szegedi depóvezető vállalta a felelősséget az elkövetett hibáért. Cikkünk megjelenése után elvitte a képet, és saját költségén újrakereteztette. Pénteken pedig átadta Borsi Józsefnénak.

– Minden csomagnak van egy története. Ennek is megvolt, de éppen a lényeg, a célba érkezés nem volt megfelelő, ami nagy hiba – mondta Papp Takács Gergő. A trans-o-flex Hungary Kft. szegedi depójában havonta több 10 ezer csomag érkezik, ahonnan 22 fős stábbal Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyébe szállítanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindszentek Fája: húsz település egy oszlopon

A Mindszentek Fája elnevezésű iránymutató tábla, ha jelképesen is, de ezentúl mutatja az irányt a mindszenti kulturális központ körüli Pallavicini parkban. Tovább olvasom