Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Apás szüléssel jött világra az első idei kisbaba

Kecskemét - Szél Barnabás az idei első kecskeméti kisbaba. A kisfiú, aki a család első gyermeke, január 1-jén 8 óra 45 perckor született. Barnabás a vártnál csupán néhány nappal jött korábban.
Az idei első kecskeméti kisbaba békésen aludt, amikor megérkeztünk a megyei kórház Izsáki úti szülészeti osztályára. A gyönyörű kisfiúnak dús, sötét haja van, épp úgy, mint amilyen anyukájának volt, amikor megszületett. Szélné Vörös Edit január 10-ére várta Barnabást, ám Szilveszter napján elkezdődtek a fájások. - Akkor még nem voltak rendszeresek, január 1-jén hajnali kettő óra körül viszont már ötpercesek voltak. Fél hatkor döntöttem úgy, hogy induljunk a kórházba. Hat órára értünk be, háromnegyed kilencre pedig megszületett a kisfiunk - mesélte a kismama, aki szülés előtt számviteli előadóként dolgozott egy élelmiszer nagykereskedésnél.

Szél Barnabás csak néhány nappal érkezett korábban, így viszont ő lett az első baba 2011-ben Kecskeméten.
Szél Barnabás csak néhány nappal érkezett korábban, így viszont ő lett az első baba 2011-ben Kecskeméten.

Barnabás 3850 grammal, 51 centiméterrel, természetes úton jött a világra. A szülők elég hamar, már a terhesség tizenhatodik hetében tudták, hogy Edit kisfiút hord a szíve alatt. A szülésnél Szél Tamás, a büszke apuka is jelen volt. - Törölgette a homlokom vizes ruhával, tartotta a lelket bennem, és ő vágta el a köldökzsinórt. Nagyon vár már haza bennünket - árulta el Edit.

Tamás szüleinek Barnabás az első unokájuk, az anyai nagyszülőknél pedig a második, mivel majdnem egy évvel ezelőtt, 2009. január 12-én Edit bátyának született egy kislánya. A kismamától megtudtuk, a kisfiú már most is nagyon szeret édesanyja karjai közt aludni. A házaspár még egy gyermeket szeretne, és remélik, hogy néhány év múlva egy kislányt hoz majd nekik a gólya. A kis Barnabást január 4-én vihetik haza katonatelei otthonukba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betegekkel erőszakoskodtak az ápolók?

Január 10-én kezdődik annak a három ápolónak a pere, akik ellen a Bács-Kiskun Megyei Pszichiátriai Otthonban lezajlott vizsgálatok után emelt vádat az ügyészség. Tovább olvasom