Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Hibázhatott a szegedi vadász, meghalt a hajtó Hajósnál: lezárták a nyomozást - rendőrségi fotók

A szabadlábon védekező 50 éves férfit a rendőrök halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsítják. Az eset februárban történt, most zárták le a nyomozást.

Mint arról korábban beszámolt a police.hu, 2018. február 11-én Hajós térségében társas vadászatot rendeztek, melynek során egy 48 éves hajtó egy eltévedt lövedéktől életét vesztette. Az esettel lapunk is foglalkozott - a részleteket itt olvashatják.

A nyomozás adatai és a szakértői vélemény szerint az eseményen részt vevő egyik szegedi vadász foglalkozási szabályt szegett. Az egyik lövés leadása előtt nem győződött meg minden kétséget kizáróan arról, hogy mások életét, testi épségét nem veszélyezteti, és a lövedék a hajtásban közreműködő társát találta el. A szabadlábon védekező 50 éves férfit a rendőrök halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésével gyanúsítják.

Hibázott a szegedi vadász, meghalt a hajtó Hajósnál - GALÉRIA

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek - írta a rendőrség honlapja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egészséges kisbabát hagytak a kecskeméti kórház csecsemőmentő inkubátorában

Egészséges kisbabát hagytak a kecskeméti kórház csecsemőmentő inkubátorában
Szerda hajnalban hagyták az újszülöttet a főbejárat melletti inkubátorban, amely érzékeli az… Tovább olvasom