Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Letartóztatták a pedofiloknak szóló kézikönyv szerzőjét

Egyesült Államok - Egy Floridában kiadott letartóztatási parancs alapján Colorado államban hétfőn letartóztatták azt a férfit, aki néhány hónappal ezelőtt nagy botrányt kavaró kézikönyvet jelentetett meg pedofilok számára, amelyben a többi között azzal kapcsolatban adott nekik tanácsot, hogy hogyan kerülhetik el a börtönbüntetést.
"A gyerekeket tilos káros kapcsolatba bevonni, vagy ilyenben ábrázolni őket" - jelentette ki Grady Judd, a floridai Polk megye seriffje. Az floridai hatóságok a szeméremsértés miatt adták ki a letartóztatási parancsot Philip Greaves ellen, aki Kézikönyv a szerelemhez és az örömhöz pedofiloknak: a gyermekeket szeretők illemtana címmel jelentette meg opusát.

A magánkiadásban megjelentetett könyv dedikált példányát álnéven, postán szerezték be a Polk megyei rendőrök. A pedofiloktatóval szembeni eljárás jogát azzal szerezték meg, hogy a kézikönyv a hatáskörük alá tartozó területre került. A coloradói Pueblóban elfogott Greaves jelenleg a kiadatását várja.

A könyv novemberben vált nemzetközileg is hírhedté, miután az Amazon.com internetes kereskedőcég felvette a kínálatába, majd a tiltakozások nyomán úgy döntött, hogy mégsem forgalmazza tovább.

"Greaves gyakorlatilag a gyermekek szexuális bántalmazásához szolgáltatott segédletet" - mondta Judd seriff, akit saját szavai szerint sokkoltak a könyvben 9 és 13 éves fiúkat ábrázoló példázatok.

Judd elégedetlenségét fejezte ki amiatt, hogy a könyvet a szólás szabadságára hivatkozva többen védelmükbe vették, noha "az kifejezetten arra tanít, hogy hogyan lehet gyermekeket szexuálisan zaklatni és megerőszakolni".

"Lehet, hogy a többi 49 állam tehetetlen, de Florida egészen biztosan nem az" - mondta a seriff.

"Ez egy kísérlet arra, hogy a felnőttekre érvényes néhány szabály megállapításával megpróbáljam felkészíteni a fiatalkorúakat az olyan helyzetekre, amelyekben pedofil emberrel találják szembe magukat. Ezt azzal próbálom elérni, hogy a pedoszexuálisok jobbik énjéhez fordulok abban a reményben, hogy ennek eredményeképpen enyhébbek lesznek az ellenük szóló ítéletek, ha egyáltalán valaha bíróság elé állítják őket" - hangzik Greaves-nek a 4 dollár 75 centért árult könyvben megfogalmazott "ars poeticája".

Greaves szerint a pedofilokat félreértik, mert már maga az elnevezés is annyit tesz: "gyerekszerető". Szerinte egy pedofil csak abban az esetben követ el bűncselekményt, ha "szexuális impulzusokat" bocsát ki egy gyerek felé, ezért ő olyan tanácsokat ad nekik, amelyeket, ha betartanak, a törvényesség határán belül maradnak.

A könyv hatóságok szerint ezzel szemben azt taglalja, hogy a pedofilok hogyan vehetik rá a gyerekeket az aktusra, azt hogyan vihetik véghez anélkül, hogy sérülést okoznának, és hogy miként okítsák ki gyerekeket arra, hogy mit hazudjanak a szüleinek.

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2010. december 21. 11:28
    „Sanhedrin 55b: Egy zsidó elvehet egy három éves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost)
    Sanhedrin 55: Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fönn egy gyermekkel, ha a gyermek kilenc évnél
    fiatalabb.
    Kethuboth 11: Ha egy felnőtt zsidó egy kislánnyal közösül, az nem büntetendő.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádat emeltek Julija Timosenko ellen

Hatalommal való visszaélés címén az ukrán ügyészség hivatalosan vádat emelt hétfőn Julija Timosenko volt kormányfő ellen. Tovább olvasom