Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Feladta magát a kiszombori postás

Rendőrkézre került az a kiszombori postás, aki információink szerint 1,2 millió forinttal tűnt el múlt szerdán. Maga jelentkezett a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, a sajtóban az ügyről megjelent cikkek és a nagy erőkkel folyó nyomozás hatására. Lapzártánk után, csütörtök éjjel hallgatják ki Makón.
Feladta magát az a kiszombori postás, aki múlt szerdán eltűnt azzal a pénzzel, amit aznap ki kellett volna kézbesítenie – információink szerint 1,2 millió forinttal. Mint korábban megírtuk, a rendőrség eleve kizárta, hogy valamilyen bűncselekmény áldozatává vált. A nyomozók azt feltételezték, hogy a 28 esztendős K. Attila elszökött az összeggel; ezt látszott alátámasztani, hogy zöld postáskerékpárját egy makói buszmegállóhoz közeli biciklitárolóban találták meg. Sikkasztással gyanúsították meg, majd nem sokkal később országos körözést adtak ki ellene.

A család továbbra is hallgat

K. Attila eltűnésekor próbáltuk keresni a feleségét, ő azonban az érdeklődők elől ideiglenesen elköltözött Mérnök utcai otthonukból, és csak az apósával tudtunk beszélni. Ő annyit mondott, addig senki sem válaszol kérdéseinkre a családból, amíg a férfi elő nem kerül. Most, hogy előkerült, újra felhívtuk, ám csupán annyit üzent: továbbra sem nyilatkoznak, kérdezzük Attilát.  
Mint Szenti Szabolcstól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a férfi – aki egyébként több mint ezer levél kikézbesítésével is adósa maradt a zomboriaknak – tegnap a sajtóban az ügyről megjelent cikkek, illetve az intenzív rendőri keresés hatására döntött úgy, hogy feladja magát – jelentkezett a gyöngyösi kapitányságon. Hogy miként került a Heves megyei városba, és ott mivel töltötte az időt, egyelőre nem tudni – azt azonban igen, hogy a pénz egy kis része előkerült.

A makói kapitányságról tegnap délután 2-kor indult el egy rendőrautó K. Attiláért Gyöngyösre. Palicz András rendőrkapitány úgy számolt, este 9 körül érhetnek vele vissza, kihallgatását pedig 10-11 körül kezdik meg – ennek eredményéről mára ígértek tájékoztatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képzőművészeti pályázat Makón

Makó - Képzőművészeti pályázatot hirdet meg Makón és a kistérségben élő gyermekek részére, 4-től 7… Tovább olvasom