Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 26°C Még több cikk.

Kifestették a makói hajléktalan szállót

Befejeződött a makói hajléktalan szálló kifestése.
Megírtuk: az épületegyütteshez tartozik 30 fő befogadására alkalmas nappali melegedő és 22 férőhelyes éjjeli menedék – előbbit néhány hete a Givaudan önkéntesei meszelték ki, a hálót és az egyéb helyiségeket pedig, 10 nap alatt a Szak-Ma Center Kft. emberei.

Nem csak a falak belső oldalát, de a radiátorokat, a fűtőcsöveket, az ajtókat-ablakokat is átfestették a szobában és a közös helyiségekben. Négy festő, egy burkoló és egy asztalos dolgozott az Ardics utcai szállón.

A munkát sikerült úgy elvégezni, hogy az nem zavarta meg a szálló mindennapi életét – mondta el Matuszka István, a felújítást végző cég első embere. A szállót üzemeltető Egyesített Népjóléti Intézmény vezetője, Tóthné Balázs Andrea azt is elmondta, hogy a felújítással egy időben beszereztek egy számítógépet, zárható éjjeliszekrényeket, ruhásszekrényeket és -fogasokat, valamint 30 új széket. A szálló egyébként egész évben bő 70 százalékos kihasználtsággal működik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vegyesen fogadták az új biciklitárolókat Makón, de egyben egyet értenek: jóval több kellene

Vegyesen fogadták az új biciklitárolókat Makón, de egyben egyet értenek: jóval több kellene
kó kerékpáros város, ezért nem mindegy, milyen és mennyi biciklitároló várja a kerekezőket a megújult belvárosban, a Csipkesornál és a Deák Ferenc utcában. Tovább olvasom