Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Visszatért a makói hármas gyilkos a helyszínre

Makó - A makói hármas gyilkossággal gyanúsított P. József kedden megmutatta a rendőröknek, hogy a bűncselekmény elkövetése utáni egy-két órában mit tett, merre járt, hol dobta el a véres ruháját és kését.
A makói, Fűtő utcai ház bejáratánál koszorú, mécses és virágok emlékeztetnek a május 17-én történt tragédiára. A postás azt mondja, az emberek már nem nagyon beszélnek a hármas gyilkosságról, a 21 éves B. Noémi és a lány nagymamája, a 78 éves B. Sz. Erzsébet, valamint a 26 éves S. Norbert megöléséről. (Három járókelő azzal rémisztgeti egymást, hogy kiszabadult Muki, a Pénzes Henrietta megölése miatt 15 év börtönre ítélt makói fiú. Volt, aki látta is.)

Mint megírtuk, egy 26 éves makói férfit, P. Józsefet, S. Norbert volt barátját gyanúsítják a súlyos bűncselekménnyel. A rendőrség szerint ő szúrta le a két nőt és a férfit. Tegnap a rendőrök és a gyanúsított nyomába eredtünk, végigkísértük őket az útvonalon, amit P. a gyilkosság délutánján bejárt.

A meggyilkolt Noémi apja a rendőrökkel beszélgetett az utcán. A gyanúsított nem szállt ki az autóból. Fotó: Segesvári Csaba
A meggyilkolt Noémi apja a rendőrökkel beszélgetett az utcán. A gyanúsított nem szállt ki az autóból.
Fotó: Segesvári Csaba

10.00: Két rendőrségi mikrobusz kanyarodik be a Fűtő utcába, azzal a házzal szemben állnak meg, ahol a hármas gyilkosság történt.

10.05: Az egyik járműből fényképezőgéppel a kezében bűnügyi helyszínelő száll ki, lefotózza a házat, néhány felvételt készít az utcáról is.
10.10: Kiszáll a vizsgálótiszt, egy nő és Szívós Tamás ügyvéd. Beszélgetnek. Mintha várnának valamire vagy valakire. P. József és kommandóskísérete a járműben marad.

10.14: Motoros fékez a ház előtt. A motoros leveszi a bukósisakját, odalép a rendőrtiszthez és az ügyvédhez, kezet fognak, váltanak néhány szót, majd elköszönnek egymástól. Noémi édesapja volt. P. József nem száll ki, úgy tudjuk, nem mert bemenni az épületbe, ahol három halottat hagyott maga után.

Ebben a vásárhelyi parkolóban hagyta P. József S. Norbert autóját.
Ebben a vásárhelyi parkolóban hagyta P. József S. Norbert autóját.

10.20: A két rendőrautó elindul Maroslele irányába.

10.32: A járművek egy bekötőútnál fékeznek, P. József a gyilkosságok után itt cserélte le a véres ruháját. A mikrobuszból mutatja meg, hogy pontosan hol öltözött át.

Nincs új információ

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem kommentálta a tegnapi „nyomozati" cselekményt. Azt mondta, a rendőrségnek nincs új mondanivalója a makói hármas gyilkosságról, és arra sem válaszolt, hogy miért volt szükség a keddi helyszíni szemlére.
10.42: A következő helyszín a Hódmezővásárhelyre vezető utat keresztező csatorna. A feltételezett tettes itt dobta el a véres ruháját, egy véres kést és S. Norbert mobiltelefonját. P. József itt sem száll ki.

11.10: Hódmezővásárhelyen annál a parkolónál fékez a két rendőrségi autó, ahol P. József S. Norbert személygépkocsiját hagyta.

11.20: A vásárhelyi buszpályaudvar következik. A hármas gyilkossággal gyanúsított férfi Hódmezővásárhelyről busszal folytatta útját Szegedig.

A két rendőrségi autó elindul Szeged felé. Amikor elhaladnak mellettünk, a mindenütt fényképező helyszínelő udvariasan odaint nekünk. Mintha azt mutatná, mára ennyi volt.

Tetthelyeken

– Azokat a helyeket jártuk végig, ahol a bűncselekmény helyszínének elhagyása után P. József megfordult. Ahol átöltözött, ahol megszabadult néhány dologtól, illetve azt a helyet is felkerestük, ahol az autót hagyta. Ezekről korábbi vallomásaiban is beszélt. Egyúttal mértük a megtett távolságot és az időt is. Ezek azt igazolták, hogy a „menekülés" úgy történt, ahogy az a vallomásában is szerepel – nyilatkozta lapunknak P. József kirendelt védője, Szívós Tamás szegedi ügyvéd.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. MAya 2008. augusztus 02. 23:45
  „uram isten! Noemi az osztalytarsam volt. jesszusom dehat ki kepes ilyesmire? uristen. teljesen ledobbentem.....
  reszvetem a csaladnak”
 • 27. Blama 2008. június 23. 18:30
  „Valami új fejlemény az ügyben??? Nagy a csend!!!”
 • 26. REC 2008. június 16. 09:41
  „szerintem lazán megérdemelné az életfogytot!Közmunkára fognám az ilyen embereket,mint régen a vasútépítésnél a sittesek csákányoztak egésznap a 40´fokban...nehogy már még mi fizessük a "nyaralásukat" is.(mert a börtön nem más nekik--->se számla,kaja és meleg van rájuk)
  Kérdem én:Miért nem mert az apuka elé állni P. József? A gyilkossághoz és annak aszisztálásához volt bátorsága??-Egy szerencsétlen szülőtől bocsánatot kérni luxus???
  Szégyen”
 • 25. Lack0 2008. június 16. 01:16
  „Eleve gusztustalan kedves Ankusz, hogy itt reklámozod a szarodat. Empátia zéró.”
 • 24. jodo 2008. június 12. 21:39
  „Ankusz! Hogy jön ehhez a cikkhez a Zimmer Feri gagyi "boltod"???
  PFFF..! Nevetséges!”
 • 23. Tanujjámég 2008. június 12. 19:43
  „Meg még micsoda katyvasz...átláthatatlan...Asse tudja a normi felhasználó, hogy mi a bánatra is klikkeljen, meg, hogy mire jó ez az ódal...
  Totál (osztályzat szerint) 1-es oldal...
  A FLASH animáció körül ott a fehér keret....pff....még ilyet....:S
  Legalábbis IE-ben....
  Meg...belinkelve egy rakat arukereso-s cikk...:S...Ami ráadásul elég gagyi motor...
  Fúúúúú.....De kiststílű...”
 • 22. 4 2008. június 12. 19:14
  „Gyorsan akar ő is gazdulni, mint a politikusaink.
  De igaza van ha talál vevőt.”
 • 21. exluzer 2008. június 12. 17:32
  „Ankusz!
  Ügyes vagy!
  Még egy ílyen sz@r weblapot!
  Ellenben nagyon drága a portékád...”
 • 20. exe 2008. június 12. 14:32
  „:)”
 • 19. ankusz 2008. június 11. 23:59
  „www.weblaptuning.extra.hu”
 • 18. ankusz 2008. június 11. 23:58
  „Utálod a zsúfolt boltokat?Nincs sok időd vásárolni?Akarsz kényelmesen és időt spórolva vásárolni?Ha igen klikkelj rá a http://www.weblaptuning.extra.hu ,minden ami elektonika!!!Háztartási gépek,számitástechnikai kellékek(komplett gépek),legujabb telefonok,pc játékok,fényképezőgépek.Tehát minden ami jó! http://www.weblaptuning.extra.hu”
 • 17. exluzer 2008. június 11. 21:01
  „Muki is bevállalta meg Ez is hogy egyedül csinálta?
  Makón ilyen nagy a betyárbecsület?
  Hát Én nem hiszem...”
 • 16. exe 2008. június 11. 19:28
  „Ezt nem egyedül tette,az biztos!!!
  Végül is tehette???De nem áll össze a mozaik?!
  Ez egy csóringer gyerek..szeret villogni olyan ember mellett akinek van miből!
  Ezért utálhatta is a főhavert"...az is biztos...a S.N.-t megkérte,mert bezakkant,hogy segítsen ebbe az ügyben megoldást találni..a lány hallani sem akart a Norbiról..(vagy lehet igen)csak Ő is játszadozott az érzelmeivel? Besokalt,Norbi megölte a lány mamáját,és össze veszett a lányon a két srác??? Utána mi lehettett? Kiverik belőle biztos...
  Talán akkor össze áll a mozaik?....Vagy soha!!!
  Az biztos a szülőknek a legnehezebb!”
 • 15. exluzer 2008. június 11. 18:43
  „Jodo!
  Miért, mit mond Noémi anyukája?”
 • 14. jodo 2008. június 11. 17:07
  „Tisztelt 13-as! Bár én soha nem vádaskodtam,de azért érdekelne Perec indítéka..! Noémi anyukája magyarázata elég életszerűnek tűnik.”
 • 13. Miért hallgatnak? 2008. június 11. 14:57
  „Most bezzeg a nagy okos szitkozódók, vádaskodók hallgatnak! Azok, akik a szerencsétlenül járt fiút piszkolták. Persze, a dolog nekik csak addig volt fontos, míg okoskodhattak és fantáziálhattak Hát...”
 • 12. sós lászló 2008. június 11. 14:55
  „az a szúrgyü hármas gyilkoság mi makón törétn a makói hármas gyilkoság makón
  azért fódultam a szerkeztóség hez mert ez a szőrgyü gyilkoság
  ez ért
  p. józsefnek 40évet kine adni”
 • 11. -= peldas buntetest =- 2008. június 11. 14:04
  „Exluzer: akkor ezek szerint te nem csalsz adot. Nagyon helyes, mert ha az akasztas elmarad, fizesd _te_ elete vegeig ennek a kis gyilkosnak a mindennapi megelheteset. Talan a bortonben ahol 25-30 evet le fog huzni nem futenek annyira, hogy sokba keruljon neked...”
 • 10. 4 2008. június 11. 13:08
  „T. exluzer!

  Én a rendőrségben nem csalódtam, hogy így intézi az ügyeket, megvan egy elkövető és ő vigyen el minden balhét egyedül, és a nyomozás ezzel le is van zárva.”
 • 9. Jason Donovan 2008. június 11. 12:59
  „exluzer

  Azt hiszem te látod jól, a többi meg rosszul...”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Niki tízévesen főiskolás lesz

Makó - A Magyar Táncművészeti Főiskola balettintézetében tanul tovább szeptembertől a tízéves makói… Tovább olvasom