Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


5 találat Gergó András névre


2006.08.21.

Ikrény 750 éves

Az új, európai színvonalú sportcsarnok átadásával ünnepelte Ikrény a község 750 esztendős jubileumát. A 428 millió forintos beruházás Ikrény „új szíve” lesz, ugyanis a Rábcatorok Kulturális és Sportcentrum nemcsak sportcélokat szolgál, hanem megoldja a község étkeztetési problémáit, otthont ad a civil életnek és a könyvtárnak is.

2006.08.19.

Ikrény az új sportcsarnokban ünnepelt

Folytatás az 1. oldalról.

2006.03.22.

Érdemjelet kapott az ikrényi polgármester

A Köz Szolgálatért Érdemjel ezüst fokozatával tüntették ki nemrégiben Gergó Andrást. Az ikrényi polgármester húsz éve áll települése élén.

2005.12.28.

Telekvásárlási boom jön januártól

Az áfa ötszázalékos csökkentése milliós telekvásárlásnál éppen elég ahhoz, hogy az ember kivárjon – januárig. Győrben és a környékbeli településeken is vannak már lefoglalt, de csak jövőre fizetendő ingatlanok. A telekeladás így is katasztrofális volt idén – mondják.

2005.11.10.

Szigorú büdzsé, több pénz

Az önkormányzatok 2,1 százalékkal több pénzt kapnak a központi költségvetésből jövőre – jelentette ki Veres János pénzügyminiszter tegnap Győrben, az OTP rt. által önkormányzati vezetőknek rendezett szakmai napon. A gyermeklétszám csökkenése tízmilliárd forint kiesést okoz a helyhatóságoknak, amelyeket több módosítás kedvezően érint. A polgármesterek a nehézségeket hangsúlyozták.