Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 21°C | 28°C Még több cikk.

ATSK: versenydömping

Több megmérettetésen is részt vettek az utóbbi hetekben az ATSK Szeged asztaliteniszezői.
A magyar–szerb kétnapos versenyüket Szegeden, az Etelka sori tornacsarnokban rendezték az Interpingpong 2. projekt részeként – a kilenc utánpótlás-versenyszámban 207, a felnőtteknél 167 pingpongos küzdött. A 11 éves fiúk versenyében két szegedi is a dobogóra állhatott, miután Szabó Imre a döntőben nagyon jó játékkal győzte le tolnai ellenfelét, az elődöntőben pedig klubtársát, Tubak Dánielt múlta felül három szettben. Tubak az egy évvel idősebbek között is bronzérmes lett, csakúgy, mint Bánfi Norbert az ifjúsági fiúk között. Az újoncok vigaszversenyében Sztanó Krisztina arany-, Andróczki Zalán bronzérmet szerzett. A férfi egyesben Varga Csaba, a Floratom Szeged AC Probart versenyzője nyert, megelőzve Vitsek Ivánt (Floratom), Gazdag Károlyt (Szentesi Kinizsi) és Csetle Zoltánt (ATSK Szeged). Az amatőrök versenyében Szelei Ákos most sem talált legyőzőre, a nőknél Horváth Klára nyert meggyőző játékkal a vásárhelyi Diószegi Margit előtt, mellette Vikor Beatrix jutott a legjobb négy közé a szegediek közül.

A fővárosi BVSC-teremben rendezték meg a Budapest-bajnokságot, amelyen szintén jól szerepelt Szabó Imre az U12-es versenyszámában: a szegedi fiú első érmét nyerte országos ranglistaversenyen. Ugyanebben a korcsoportban Tubak Dániel a negyeddöntőig menetelt. Az U13-as versenyszámban hárman jutottak a főtáblára, ám sem Szabó, sem Tubak, sem Krizsán László nem került a legjobbak közé.

A Csongrád Megyei Asztalitenisz Szövetség és az ATSK közösen rendezett szabadidős versenyt a közelmúltban. A férfi egyesben 29 induló közül Csányi Zoltán (Szeged) nyert Márta Dániel (Szeged), valamint a holtversenyben harmadik Papp Zsolt (Szeged) és Nyitrai Zoltán (Cserkeszőlő) előtt. A férfi vigaszversenyen Velez Roland (Bordány) győzött Józsa Tibort (Cserkeszőlő), Huczek Pétert (Szeged) és Engi Róbertet (Szeged) megelőzve. A nőknél Katona Mátyásné (Szeged) nyert Busi Szabina (Kiskunmajsa) előtt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pick Szeged: hazatért a kétpontos gép

Újabb idegenbeli győzelem után tért haza csütörtökön a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Tovább olvasom