Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Középpontban: Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged játékosa

Sorozatunkban aktuális témákkal foglalkozunk. Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged válogatott kézilabdása december 9-én könyökműtéten esett át. A gólerős jobbátlövő jól van, már a rehabilitációt végzi. Ha minden jól alakul, akkor februárban már visszatérhet.
– Túl a karácsonyon, hogy teltek az ünnepek?

– Családi körben, otthon, szülővárosomban, Orosházán. Nagyon jó volt a rokonaimmal, jutott idő mindenre, sokat beszélgettünk, együtt voltunk. Szeretem az ünnepet, ilyenkor együtt van mindenki. 

– Hogy van a keze? 

– Köszönöm a kérdést, egyre jobban. Szerencsére semmilyen fájdalmam nem volt, még a műtét után sem fájt, így napról napra jobb állapotban vagyok. Szabó doktor kivette a varratokat, január 7-én kell Tatára kontrollra mennem, így minden a tervek szerint alakul. Gyógytornázom, ma már vissza is jövök Szegedre, és Thékesné Cinivel „nyomjuk" tovább a gyógytornát. Ez nagyon fontos, most az ünnepek alatt sem álltam le, de jóval jobb felügyelet alatt végezni a feladatokat. A nyújtás már megy, a hajlítás a nehezebb, de a seb még nem gyógyult be.
 
– Mikor térhet vissza a csapathoz? 

– Január 11-én én is szeretnék edzésre jelentkezni. Nyilvánvaló, hogy labdát akkor még nem fogok a kezembe, de a fizikai felkészítést, így a futást már a társakkal szeretném végezni. Balogh doktor engedélyezte a mozgást, csak arra kért, hogy lehetőleg ne essek el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ejtsük már le, gyerekek!

80 éves volt éppen egy hete az SZVSE egykori ügyvezető elnöke, Halász Antal, aki 22 évig töltötte be ezt posztot, míg előtte tíz éven át a klub labdarúgója volt. Tovább olvasom