Délmagyar logó

2019. 03. 27. szerda - Hajnalka 3°C | 12°C Még több cikk.

Küzdöttek tatamin, ketrecben és ringben is: népszerű harcos nap volt Szegeden - galéria

Küzdöttek tatamin, ketrecben és ringben is: népszerű harcos nap volt Szegeden - galéria
Ismét sikeresnek mondható gálát rendezett a Szegedi Küzdősport Klub az újszegedi sportcsarnokban. A nap nagy részében amatőr versenyeket láthattak az érdeklődők, miközben három színhelyen zajlottak a küzdelmek.
A ketrecben összesen harminc MMA-s harcolt, a tatamin 100 versenyző küzdött a grappling szabályrendszerben (a 26 klub között Csongrád megyét a rendező klub mellett a Szegedi Ju Jitsu Egyesület, a ZR Team Szeged, a Pitbull Team Szeged és a ZR Team Kistelek képviselte), míg a bokszolóknál hetvenen vettek részt a Szeged BC pofonpartiján. Emellett nagyjából ötvenen felmérték a saját fizikai állapotukat is.
Népszerű harcos nap volt Szegeden - Galéria

Az esti profi MMA-gálán a kadetteknél Szokolai Ármin két meccsen is érdekelt volt, mivel négyen neveztek: előbb az elődöntőben pontozással nyert, a döntőben pedig karfeszítéssel győzött. A további szegediek közül Lukács Nikolasz, Kardos Róbert, Bacsó Márió és Balogh Sándor technikai kiütéssel múlta felül ellenfelét, egyedül Juracsek Krisztiánnak nem sikerült a győzelem.
Népszerű harcos nap volt Szegeden - Galéria

– Azért tettük ingyenessé a napközbeni rendezvényt, hogy azok is kijöjjenek, akik nem űzik kifejezetten a küzdősportot. A munkanap ellenére megtettünk mindent, és külön kiemelném Gál László ökölvívóedző és stábja remek szervezését. Illetve a közvetlen segítőim, így Laczkó Balázs, Lehoczky Csaba, Elter Antal, Bertalan Dezső, Erdélyi Endre munkáját – mondta Sárközi Róbert, az egyik főszervező.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Péter Billynél hangolt Katarra

Nagy Péter Billynél hangolt Katarra
Kiváló hetek vannak a Szegedi Lelkesedés SK olimpikon súlyemelője, a +109 kilogrammban versenyző Nagy Péter mögött. Tovább olvasom