Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Mikler parádéval: Pick Szeged-Schaffhausen 29-26

A Pick csikócsapata végig vezetett a svájci Schaffhausen elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, így megérdemelten nyert a nyitófordulóban. Mikler volt a hős, legközelebb teltház lesz. HANGANYAGGAL
Pick Szeged-Schaffhausen (svájci) 29-26 (12-10)
Bajnokok Ligája férfi kézilabdamérkőzés, C csoport, 1. forduló. V.: Vodopivec, Krasna (szlovén). 

Pick Szeged: Mikler - Stranovsky 2, Baláz, Lékai 5, Zubai 3, Katzirz 2/1, Törő 6. Csere: Tatai (kapus), Sulc 4, Herbert, Bajorhegyi, Butenko 1, Beocanin 6, Vadkerti, Teimel, Grünfelder. Edző: Skaliczki László.

Schaffhausen: Gustavsson - Filip 3, Jurca 2, Graubner 1, Patrail 7/1, Kukucka 2, Starczan 5. Csere: Quadrelli (kapus), Stojanovic, Bucher 1, Ursic 4, Vrany, Goepfert 1, Cvijetic, Gabiera, Scharer. Edző: Petr Hrachovec.

Büntetőből: 1/1 ill. 1/1.
Kiállítás: 10 ill. 12 perc.
Piros lap: Ursic.

Az első akadályt átugrotta a Pick Szeged kézilabdacsapata, de ez csak az első lépés volt egy igen hosszú úton. Szép volt fiúk - zúgott a meccs végén a lelátóról. Legközelebb teltház lesz.

A meccs embere, Mikler Roland zseniálisan védett, mégsem saját magát, hanem a csapatot éltette. Hallgassa meg hanganyagunkat!

  

60. perc: még Filip betalál, de nem ez a vége. Hanem egy óriási Mikler védés. Vége, mindenki a kapusunkat öleli, szaladunk le mi is 29-26.

59. perc: végleg eldönti Zubai. Álljatok fel! 29-25

57. perc: fújják le! Lékai tört be. De még nincs vége, Starczan mattol 28-25.

56. perc: Ursic begyűjti a harmadik két perces büntetőjét, mehet zuhanyozni. Nem fog hiányozni. 

56. perc: időt kérnek a svájciak. Van rá okuk, hiszen előtte Zubai és Törő is betalál 27-24.

53. perc: folytatódik a flúgos futam, Beocanin is betesz egyet a közösbe 25-24.

52. perc: Lékai góljával vezetünk, de csak rövid ideig Starczan egyenlít 24-24.

A Schaffhausent fogadta a Pick Szeged - KÉPGALÉRIA

52. perc: Filip egyenlít. Szomorú 23-23.

51. perc: Graubner hozza ránk a frászt, ráadásul rögtön utána egyenlíthetnének is, ha nincs Mikler. De van. 23-22.

49. perc: megint a nyakunkon Ursic gólja után, a túloldalon Törő varázslata mestermunka. hányszor kell még megrogyasztani őket? 23-21.

48. perc: másodszor sem sikerül nekik az egalizálás, Mikler vastagon benne van. Könyörgöm, dobjunk végre gólt! A bírók meghallhatták, mert befújták az első büntetőnket, Katzirz bevágja. Ha jól olvasok szájról, akkor utána azt kiabálta: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 22-20.

47. perc: az egyenlítésért támadhat a Schaffhausen, de nem tudja befejezni az akciót. Meleg a pite.

46. perc: újabb holtpont, Starczan egymás után kétszer is meglóg. Skaliczki időt kér 21-20.

45. perc: most ébred fel Ursic, reméljük túl későn 21-18.

44. perc: Ursic lő pimasz gólt, Sulcé a túloldalon elemi erejű 21-17.

42. perc: mellkason rúgja a kapus Butenkót, az átlövő a kaszabolás előtt még a kapuba pöttyint. Egy támadással később ezt teszi Stranovsky is 20-16.

41. perc: kellett mint egy falat kenyér Stranovsky gólja, Bucheré nem hiányzott 18-16.

39. perc: kezdünk megőrülni, Beocanin ugyanakkor roppant higgadt 17-15-

39. perc: Jurca villog, ha már Patrailt leradírozzuk a pályáról 16-15.

37. perc: érezzük a veszélyt, Sulc góljára mégis válaszol Kukucka 16-14.

A Schaffhausent fogadta a Pick Szeged - KÉPGALÉRIA

36. perc: Goepfert és Jurca nevét még nem hallottuk ma, maradhattak volna anonimitásban 15-13.

35. perc: ha elkapja a fonalat, akkor nagyon szeretjük Beocanint 15-11.

33. perc: Beocanin villan 14-11.

32. perc: a kapufás gól is gól. Ugye, kedves Sulc? 13-11.

31. perc: Beocanin kapkodja el a helyzetet, a túloldalon Filip tarolja el a védőjét az útjából, nincs belemenés, gól van 12-11.

A Pick csikócsapata gyakorlatilag végig vezetett az első félidőben. Mikler fantasztikus napot fogott ki a kapuban, a védekezés is hellye-közzel összeállt, csupán Patrail vitt bennünket az őrületbe, egymaga 7 gólt hintett. Támadásban a gyors akciók rendre góllal végződtek, ám a felállt fal ellen vergődtünk, főleg a gyengébb átlövőjáték miatt. Összeségében jól teljesített a csapat, a kétgólos előny dícséretes.

30. perc: Patrail most a szélről. Kezd unalmassá válni 12-10.

29. perc: végre beállóból is eredményesek vagyunk, Zubai szedi össze a labdát 12-9.

28. perc: a mozsárágyúk mögött Beocanin, Patraillel nagyon meggyűlik a bajunk 11-9. 

A Schaffhausent fogadta a Pick Szeged - KÉPGALÉRIA

26. perc: a második emberelőnyünk. Mégis Patrail lő gólt. Őt kellene valahogy megfogni - ötöt dobott a nyolcból 10-8.

23. perc: Mikler továbbra is zseniális, Törő-Starczan gólváltás 10-7.

22. perc: Mikler nyolcadik védése. Írjuk is le mindjárt a nevét csupa nagybetűvel: MIKLER. Beocanin dugója után időt kér a kadetten 9-6.

20. perc: jó két perce támad az ellen, felfoghatatlan. Labdaszerzés után Törő 10 másodperc alatt betalál. Igen, mi akarunk játszani 8-6.

18. perc: Sulc a felhők közül veszi be a svájci reteszt, Vranyt kizavarják, először vagyunk emberelőnyben 7-6.

17. perc: Skaliczki mester időt kér. Nyugodtan magyaráz, nem harapja le senkinek sem a fejét. A Pick kapusedzője, Porobic Haris közben Miklernek magyaráz. Előzetesen is jól felkészíthette a svájciakból, mert jól véd a hálóőr. 

16. perc: Patrail vitorláiból nem tudjuk kifogni a szelet 6-6.

15. perc: talán majd most, Törő fúj riadót 6-5.

A Schaffhausent fogadta a Pick Szeged - KÉPGALÉRIA

14. perc: elől elbizonytalanodtunk, Ursic pedig büntet 5-5.

13. perc: Butenko érkezik Baláz helyére. Vele sem leszünk hatékonyabbak, Gustavsson olvassa a lövést.

12. perc: a svájciak végzik el az első büntetőt, Patrail bevágja 5-4.

11. perc: kiegészülünk, ugyan kicsit csikorog a fogaskerék, de Lékai hibátlan, már a harmadik gólját szerzi 5-3.

10. perc: Patrail szépít emberelőnyben 4-3.

8. perc: a kissé megszeppent Balázt hívja magához Skaliczki mester néhány jótanácsra, Vadkerti fordít. Katzirz közben reklamál, 2 percre kiállítják. Mikler teszi a dolgát: véd.

5. perc: remek Mikler védés után Lékai robog el a kapuig, megint kettővel megyünk 4-2.

4. perc: azért tudunk hibázni, Katzirz lövése erőtlen, a túloldalon Patrail büntet 3-2.

3. perc: eddig jól megy, minden támadásunkat góllal fejezünk be, most Katzirz néz szigorúan 3-1.

2. perc: Lékai és Kukucka a nehéztüzér 2-1.

1. perc: ez gyorsan ment, Törő a szélről vágja be 1-0.

17.25: a megemlékezés és a kezdődobás után megkezdődik az idei BL szezon a Szeged számára is. A Pick vezetheti az első támadást.

17.20 óra: fokozódik a hangulat, a csapatkapitányok a kezdőkörben, majd jöhet a nagy közös összeölelkezés és a fogadkozás.

17.15 óra: a mieinket a csapatkapitány, Katzirz Dávid vezeti be. Valami visszaköszön a korábbi BL-hangulatból, ütemes taps és fülsüketítő dudaszó. Nyerjünk és a következő hazai nemzetközi kupameccsen egy rajzszeget sem lehet majd leejteni.

17.13 óra: felcsendül az EHF himnusza, megkezdődik a név szerinti bevonulás. Még félház sincs, a többség bizonyosan a sörét kortyolgatja a büfében. 

17.10 óra: A szervezők is készülnek már a kezdő sípszóra: közvetlenül a találkozó előtt Savanya Norbert búvárúszó világbajnokra emlékezünk majd néma felállással. Lesz egy kevésbé prózai közjáték is: a kezdődobást a csapatot támogató Hyundai Hungary Kft. operatív igazgatója, Markó Zoltán végzi el.

17.05 óra: A Pick Szeged 1996-ban mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, a Schaffhausen elleni találkozó lesz a 73. BL-meccse. Eddig 30 győzelmet, 8 döntetlent és 34 vereséget könyvelhettek el a szegediek. Vadkerti Attila játszotta eddig a legtöbb BL-találkozót: a szélső az 51. BL-összecsapására készül. Körte eddig 66-szor vette be az ellenfelek kapuját.

16.50 óra: A két csapat négy éve ugyancsak egy csoportban szerepelt a BL-ben, akkor Szegeden 27-27-es döntetlent játszottak egymással, míg Svájcban a Pick nyert 23-22-re, így a második helyen végzett, a Schaffhausen pedig akkor csoportharmadik lett.

16.45 óra: A Pick Szegedből mindenki egészséges, teljes Skaliczki László csapatának kerete. Katzirz ugyan fájlalja a lábát, de vállalja a játékot.

16.40 óra: itt vannak a fiúk, bőszen méregetik a tavalyi EHF-kupa döntősét. Egy ismerős arcot is felfedezhetünk a Schaffhausen együttesében: Kukucka egykoron Zubaival és Miklerrel játszott együtt a Dunaferrben.

16.35 óra: a szezon első BL meccsére készül a Pick Szeged régi-új edzőjével, Skaliczki Lászlóval. Egyelőre csendes a sportcsarnok, lassan szállingóznak a nézők. A svájciak már izzadnak, a hazai kedvencek még az öltöző mélyén. Reméljük a végén a vendégeknek lesz sietősebb, a Pick játékosok meg maradnak fogadni a gratulációkat a megérdemelt siker kiharcolása után. 

1996-ban győzelemmel kezdte szereplését a Bajnokok Ligájában a Pick Szeged együttese. A magyar csapat a román Steauát verte rommá, 27–17-re nyerte a meccset. A klub első BL-találkozóján Skaliczki László ült a kispadon. A premier remekül sikerült, a legjobb nyolcig masírozott végül a Tisza-parti alakulat.

73. BL-találkozó

2010-ben harmadik idénye elé néz a BL-ben az 1996-ban csodát, azaz magyar bajnoki címet szerző mester, hiszen a klub első aranyérmét vele érte el a csapat, ennek köszönhetően indulhatott az európaitop-sorozatban. Az idei szereplés is különleges lesz a sikeredző számára, a kétszeres magyar bajnok rendesen átalakult a nyáron, sikerre éhes, fiatal együttes verbuválódott. Talán éppen a BL-szereplés vonzotta az új kézilabdásokat Szegedre, számukra is nagy kihívás a Champions League-ben való részvétel.

A Schaffhausen elleni találkozó lesz a 73. Bajnokok Ligája-meccs. Eddig 30 győzelmet aratott a Pick, 8-szor döntetlent játszott, 34-szer pedig vereséget szenvedett. A jelenlegi keretből Vadkerti Attila a legrutinosabb, a válogatott szélső 50-szer játszott a BL-ben.

Vadkerti Attila 51. BL-meccsére készül. Fotó: Karnok Csaba
Vadkerti Attila 51. BL-meccsére készül.
Fotó: Karnok Csaba

Premier

Többen viszont izgalommal várják a nyitótalálkozót. Fero Sulc, Lékai Máté, Törő Szabolcs, Mikler Roland, Maros Baláz, Grünfelder Péter, Teimel Róbert, Nagy Norbert a nagy fellépésre, a BL-bemutatkozásra készül. A szerb Dusan Beocsanin, és a moldáv légiós, Maxim Butenko is csak „selejtezős" volt eddig, a főtáblán még sohasem játszott meccset.

A nagy kérdés, hogy ez a sok-sok premier miként sül majd el. A motivációval nem lehet gond, igazán nem kell noszogatni a játékosokat, hatalmas lesz a drukk bennük. A rutin most svájci oldalon van. Milyen furcsa helyzet! A 2006/2007-es szezonban a csoportmeccsek alatt kétszer (27–27 itthon, 24–23 idegenben a Picknek) is összecsapott egymással a két csapat, és végül a rutin – Andjelkovics Svájcban az utolsó pillanatokban szerezte a győztes találatot, és ezzel továbbjutott a csoportból a Pick – a Szegedet segítette, eddig veretlen az „órásokkal" szemben a magyar együttes. Ma a rutin a svájciaknál található.
Jegyárusítás

Ma 15.30-kor nyit az újszegedi sportcsarnokban a pénztár, a szurkolók ekkor vásárolhatnak belépőt, illetve ekkortól foglalhatják el a helyüket a lelátón. A BL-meccsre a jegy egységesen 2500 forintba kerül.A svájci bajnok

A Schaffhausen megnyerte a svájci bajnokságot, az izlandi kapus, Gustavsson kulcsfontosságú figura, ha ő elkapja a fonalat, akkor minden csapatra veszélyes a svájci gárda. Több légiósa van, két egykori dunaferres – Mikler, Törő, Zubai csapattársaik voltak –, a szlovák Peter Kukucka és a litván Marcenkevicius. A cseh Jan Filip, az észt Patrail, a lengyel Straczan, és a szerb Sztojanovics a légiós a csapatban, ők mindnyájan meghatározó szerepet töltenek be, igaz, Marcenkevicius az utóbbi időben volt a keretben. Az utolsó bajnokijukat szerdán 37–23-ra megnyerték idegenben a 1879 Basel ellen, a legeredményesebb játékos az egykor Nordhornban és Hamburgban is profiskodó Ivan Ursic volt hét góllal. Filip ötször, Kukucka háromszor volt eredményes.

A vendégek tegnap 11 órakor foglalták el a Forrás Hotelben található szállásukat, 18 órakor pedig az újszegedi sportcsarnokban tréningeztek.

Teljes a csapat

Ami mindenképpen jó hír: a Pick Szegednél nincs sérült, mindenki egészséges, így a legerősebb összeállításban veheti fel a küzdelmet. A meccset szlovén bírópáros vezeti, az ellenőr Ausztriából érkezik.

A találkozó előtt a 34 évesen elhunyt Savanya Norbertre emlékeznek majd a szurkolók.

Herbert Gábor már játszott a Schaffhausen ellen. Fotó: Schmidt Andrea
Herbert Gábor már játszott a Schaffhausen ellen. Fotó: Schmidt Andrea

Szűcs Csaba, a Grosswallstadt játékosa: – szerintem jó meccs lesz. Tudom, a Picknek új csapata van, sokan eligazoltak a nyáron. Hallottam, hogy a bajnokságot a Szeged nem kezdte nagyon jól, de egy kupameccs mindig más. A eperjesi vereség után sima győzelmet aratott a magyar együttes, ez kellő önbizalmat adhat. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az első meccs a kupában mindig fontos. A Schaffhausennek nagyon jó, agresszív védekezése van, egy remek kapussal, az izlandi Gustavssonnal. A támadásban Kukucka okos irányító, fontos lesz őt kikapcsolni. Az igazsághoz tartozik, hogy a Schaffhausennek nem volt nehéz meccse, ez előnyt jelenthet a Pick Szegednek, ebben jóval előrébb jár a magyar együttes. Csapatommal, a Grosswlastadttal a felkészülés alatt összecsaptunk a svájciakkal, két góllal kikaptunk tőlük. A svájciaknál Gustavsson kapus remekelt, főként neki volt köszönhető a győzelem. De ez egy edzőmeccs volt, nem több. A Pick szlovák játékosaival, Fero Sulccal, Tomás Stranovskyval és Maros Balázzal kapcsolatban vagyok, telefonon beszélünk, SMS-t írunk egymásnak. Figyelem a Pick szereplését, rendszeresen olvasom a delmagyar.hu-n a legfrissebb híreket, illetve látogatom a csapat honlapját. Tippelni nem tudok, nehéz megmondani, ki nyeri meg a BL-találkozót. Fontos lesz, melyik védekezés működik majd hatékonyan, és a kapusok mennyit tudnak hozzátenni a meccshez.

Hyundai-nap a meccsen

A Pick játékosai közül többen, valamint a vezetőedző, Skaliczki László is Hyundai gépkocsival közlekedik. A Hyundai Holding Hungary Ltd. a Schaffhausen elleni nyitó BL-meccsre több programmal is készül. A hetesdobó versenyt a félidőben tartják. A meccset megelőzően a sportcsarnok előtt lesznek kiállítva az autók. Az időkérés alatt és a szünetben lesz táncbemutató, illetve a találkozó után a meccs legjobb szegedi játékosát választja meg a Hyundai.


A Pick Szeged BL-programja

1. forduló, szeptember 25. (szombat), 17.20: Pick Szeged–Kadetten Schaffhausen. 2. forduló: október 2. (szombat), 16.30: Dinamo Minszk–Pick Szeged. 3. forduló, október 10. (vasárnap), 17.25: Pick Szeged–AaB Handball. 4. forduló, október 16. (szombat), 18 óra: Cuatro Rayas BM Valladolid–Pick Szeged. 5. forduló, november 18. (csütörtök), 18 óra: Csehovszki Medvegyi–Pick Szeged. 6. forduló, november 28. (vasárnap), 17.25: Pick Szeged–Csehovszki Medvegyi. 7. forduló, december 4. (szombat), 15.10: Pick Szeged–Dinamo Minszk. 8. forduló: 2011. február 19. (szombat), 17.30: Kadetten Schaffhausen–Pick Szeged. 9. forduló, 2011. február 26. (szombat), 18 óra: Pick Szeged–Cuatro Rayas BM Valladolid–Pick Szeged. 10. forduló, 2011. március 6. (vasárnap), 15.50: AaB Handball–Pick Szeged.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. napfenyfurdo_mutyi 2010. szeptember 26. 18:50
  „ki az a horvát levente?
  ee”
 • 23. pick75 2010. szeptember 26. 10:42
  „Nagyon gratula a csapatnak és Skala mesternek,hogy újra van csapat Szegeden! Nagyon remélem hogy a vezetőség is látja és nem csak mi szurkolok hogy a Baláz Butenkó duó nem idevaló! Sem támadás sem védekezés! Ezt a problémát remélem hamar megoldja a vezetőség,mert lesznek gondok! Hajrá PICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 22. Tengri77 2010. szeptember 26. 08:06
  „Skala igazi CSAPATOT épít! Gratula!!!!!”
 • 21. Boribona 2010. szeptember 25. 21:15
  „Strano már sokszor bizonyította, h megbízható, jó játékos. Ráadásul a két legutóbbi bajnokink is nagyon jól ment neki a játék. Nem vele volt a gond. sajnos annyira nem ment ma a két balkezes lövőnek, hogy még szélre passzolásra sem lehetett őket használni.”
 • 20. makóigirl 2010. szeptember 25. 21:03
  „Nagyon jó mérkőzés volt! Gratula a fiúknak, főleg a szenzációsan védő kapusnak!!!
  HAJRÁ PICK!CSAK ÍGY TOVÁBB!!!”
 • 19. insideman 2010. szeptember 25. 20:23
  „ott voltam. kb 2000-2500 néző volt.
  baláz és butenko sajnos be kell látni h nem megoldás..ott még sok bajunk lesz..”
 • 18. ivando 2010. szeptember 25. 20:21
  „Gratula a cspatnak! Élőben nézhettem végig , ahogy bele törik a svájci bicska a szalámiba...
  Tényleg van összetartás a csapatba, ami már régen volt érezhető. Technikai hibák kiküszöbölése a legfőbb feladat. Külön köszönet Rolinak!”
 • 17. pinkfloyd60 2010. szeptember 25. 19:59
  „Hello! Nagy gratula a fiuknak! Az öröm mámorban sajnos van negatív észrevételem is.Jobb átlövő poszt! Bár ez nem újdonság Sajnos itt nagyon hatástalanok vagyunk. Baláz, és Butenko, sajnos még védekezni sem tudnak!!! Itt reméljük minél hamarabb változás lesz!”
 • 16. Sandman 2010. szeptember 25. 19:29
  „Szép Volt Fiúk!
  Mikler fantasztikus teljesítménye mellett elbírta a csapat a gyermekded hibákat is, valamint a jobb oldal továbbra is gyengén muzsikált, egy-két felvillanástól eltekintve. Azért van spiritusz a csapatban, mindenki -és ez a lényeg- MINDENKI teljes erőbedobással és akarattal játszott. Már régen láttam ilyennek a Picket. Még az is lehet, hogy igaza lesz Horváth Levente újságírónak és tényleg teltház lesz!
  Hajrá Pick Szeged!!!”
 • 15. Coli86 2010. szeptember 25. 19:23
  „Igen Hatalmas gratula mégegyszer!Ez a csapat megéri a teltházas csarnokot!! A Sok sok bizalmat a szurkolást! Hajrá PICK Szeged!”
 • 14. Atipapa 2010. szeptember 25. 19:19
  „Ahogy Nagy Feró mondta az X faktorban:
  " Ez kurva jó volt!!!!"

  És még csak az első meccs volt ez... HATALMAS GRATULA CSAPATNAK!!!”
 • 13. lilongwe 2010. szeptember 25. 19:17
  „Coli86...
  Ilyenkor hajlamos az ember azt hinni, hogy világverő csapata van ;-)
  A kapusteljesítmény ragyogó volt, Törő zseniális volt (megbocsátom neki, hogy múltkor cigivásárláson kaptam az újszegedi Sparban :P), de főleg érződött a csapatszellem...
  Minszkben ilyen csapatteljesítménnyel (és persze kevesebb hibával) simán két pontot lehet szerezni...a 4 pont pedig már eléggé jól mutat 2 meccs után.
  Gratula a CSAPATNAK!”
 • 12. Coli86 2010. szeptember 25. 19:01
  „Szép volt fiúk! Nyertünk!Nagyon hullámzó volt a játék meg az eladott labda sok sok!!!Erre nagyon kell vigyázni! A KAPUSUNKNAK nagyon sokat köszönhetünk de a játékosok is nagyon jóóók!!!!! Hajrá szeged!!! Csak így tovább! Lehet hogy ujra arany csapatunk lesz?HAJRÁ PICK SZEGED!!!! Szép volt! :))”
 • 11. frakk 2010. szeptember 25. 19:00
  „Örülök a győzelemnek, de sajnos a kritikát is le kell írnom. A taktika alapjában véve jó volt, sajnos nagyon sok hibával játszottunk. A mérkőzést elsősorban Mikler nyerte meg . Köszönjük.”
 • 10. TUTI 2010. szeptember 25. 18:59
  „OK :)”
 • 9. Sandman 2010. szeptember 25. 18:10
  „Így félidei teljesítményt nézve nincs jobb egy-kettőnk, még az utolsó támadásbeli öt a négy ellen se merték kipasszolni jobbra a labdát! Féloldalas a csapat sajnos.
  Hajrá Pick Szeged!!!”
 • 8. lilongwe 2010. szeptember 25. 18:08
  „Mikler egyelőre zseniális...
  Patrailt kellene valahogy kikapcsolni, és nem ártana, ha Stranovsky is felébredne a szélen...
  Hajrá, Pick!
  Eddig jó nézni, rosszabbra számítottam :-)”
 • 7. Coli86 2010. szeptember 25. 18:07
  „eddig szép teljesítmény!kicsit még összeszedjük magunkat és mienk a meccs!:)) hajrá szeged!!!!”
 • 6. TUTI 2010. szeptember 25. 17:29
  „Ha koncentráltan játsznak meg lesz!”
 • 5. Coli86 2010. szeptember 25. 15:42
  „Sajnos itthon kell nézzem de már nagyon várom!!!Nagyon szurkolok a Picknek!!!Remélem telt ház lesz és mindenki kiabálja hogy hajrá szeged!! Ha véletlen kikapunk 1-2-vel sem baj! Akkor is HAJRÁ PICK SZEGED! :))”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei foci: ötöt hintett a HFC, ikszeltek a szegediek

A HFC magabiztosan nyert, a Volán és a KITE-Szeged döntetlent játszott a labdarúgó NB III 7.… Tovább olvasom