Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Brutálisan összepréselték a Suzukit - fotókkal!

Szeged - Két kamion közé préselődött egy szürkéskék Suzuki a szegedi Brüsszeli körúton, a katasztrófavédelem székháza előtt hétfő délután.
Az autó megállt az előtte álló kamion mögött, egy másik kamion pedig hátulról beleszaladt – a Suzuki totálkáros lett. A kocsi egy 19 éves lányé, aki az anyósülésen ült, az autóját a 20 év körüli férfi munkatársa vezette.

Csodával határos módon mindketten megúszták: a sofőrt könnyebb sérülésekkel kórházba szállították, a mellette ülő lány lába könnyebben sérült, de rögtön ki tudott szállni az autóból. A férfinak a keze vérzett, a lába beszorult, ezért úgy kellett kivágni a préselt Suzukiból.

Laposra préselődött a Suzuki. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)

Olvasóink írták

138 hozzászólás
 • 138. ráérő 2009. október 25. 11:25
  „A SCANIA-ásnak sajnos elkellene hagyni pályát,mert alkalmatlan! Nem ez az első balhéja. Náhány éve (még szerencse hogy zárt munkahelyen) részegen felboritott egy 30 millás nehéztgk-át.Fiatal még nézzen mást magának mielőtt még megnem halnak miatta.Kétszer már csak a szerencsén múlott.”
 • 137. Bond 2009. október 25. 08:51
  „Ezt most én sem értem. Azért mert megnyertük a pályázatot, miért kell elkölteni azt egy közben feleslegessé vált célra? Ha nyerünk robbanóanyagot valaminek a lebontására és úgy döntünk, hogy mégse bontjuk le, akkor helyette majd felrobbantjuk a városházát, nehogy kárba vesszen a TNT?

  Egyszerűen vissza kellett volna lépni a pályázattól és később újra beadni más, fontosabb célokkal. Most lesz egy drága csicsás üresen álló körforgalmunk jövő évtől. Nagy dicsőség.”
 • 136. CID 2009. október 24. 17:09
  „136 : Szerencse a szerencsétlenségben :)”
 • 135. Állampolgár 2009. október 22. 17:21
  „Ma láttam a bontóban a roncsot, mivel egy jobb tükröt kerestem a Suzukimra. Az volt gyakorlatilag az egyetlen ép alkatrésze a kocsinak, de mától már az enyémet díszíti. :)

  Remélem, nem hoz balszerencsét! :)”
 • 134. gróf 2009. október 21. 07:52
  „133. hozzászólás Arthy 2009.10.20. 22:38

  A könnyű sérülés egy orvosi fogalom, és nem karcolásokat jelent, hanem valamilyen törést például amivel esetleg nem kerül intenzív osztályra és jó eséllyel maradandó károsodás nélkül felépül.
  A nyolc napon belül gyógyuló sérülés sem múlik el hétfőtő-hétfőig nyomtalanul...”
 • 133. kowalsky 2009. október 21. 00:03
  „na ezek is jól nyomják a reklámot :D
  http://mediaszerencsetlenseg.blog.hu/2009/10/18/hulye_reklam_egy_gyonyoru_auto”
 • 132. Arthy 2009. október 20. 22:38
  „Toxy...nem kell nekik osszekotni semmit,kivaltkepp nem az eletuket mert a fiunak van egy gyunyuru es aranyos baratnoje akitol van egy meg gyonyorubb es meg okosabb kislanya.
  konnyebb serules...attol fugg mit ertessz ez alatt...ha azt hogy szarratort a bokad a labszaraddal egyutt akkor valoban...konnyebb serulese van.”
 • 131. CID 2009. október 20. 20:22
  „124. hozzászólás martinov 2009.10.20. 17:50
  Agyatlan "barátom" azt írták itten alább, hogy nem románok vótak :)

  Persze, nyugisabb lesz a város, ha elkészül az elkerülő, de ne felejtsük el, hozott némi bevételt a helyi vállalkozóknak, s alkalmazottainak ( azaz nekünk ). Az, hogy tönkrebasszák az főútvonalakat, persze nem üdvözítő, de azt nem hiszem, hogy a város újítja fel. Az, hogy a románok némelyike, uninteligens, agyatlan, barom ( persze ilyen, honfitársaink között is akad ), egy dolog( jómagam, be sem engedném őket az országba, van itt elég roma ), de jelen esetben, ha minden igaz, két, magyar rendszámú kamion, volt a hunyó. Sokat segítene, ha először a magyar fuvarosokat reguláznák meg, kevés kivételtől eltekintve, azt gondolom, a közutakat ők basszák tönkre.”
 • 130. Lehiggadt 2009. október 20. 20:06
  „128. Mil 2009.10.20. 19:40
  .
  T. Mil!
  Ha esetleg nem tudnád, akkor ama klasszikus mondást lefordítom Néked: NEM Szeged csóválja az EU-t!?!
  Ha ott ilyen célokra most hajlandók támogatást adni, akkor élni kell vele! Még annyi, hogy a tavaszi választásokig még sokminden nem lesz készen! Tehát ez NEM választási célból történt!”
 • 129. Ronald01 2009. október 20. 20:01
  „ÉN EZÉRT NEMVESZEK ILYEN PAPÍRJAGUÁRT MERT RÁÜLÖK AZ ELEJÉRE ÉS MÁRIS BEHORPAD A 60KILÓM ALATT.
  EZÉRT JÓ AZ ÉN KEREKLÁMPÁSOM DE ÉN HA LÁTNÁM H JÖN VKI FELÉM NAGY GÁZZAL INKÁBB LEHAJTOK AZ ÚTSZÉLÉRE MERT OLCSÓBB A GÖMBCSUKLÓ”
 • 128. csimizli 2009. október 20. 19:57
  „Joda!Ha nem mész a belső sávban 40-el,akkor nem fog villogni!Reggel 4.45-kor mit keresel a belső sávban?Külsőben nem villognak le,mert megelőz és megy tovább!Tudod,jobbra tartás mindenkire vonatkozik,rád is!”
 • 127. Mil 2009. október 20. 19:40
  „Ugyanmár, mondj már egy értelmes indokot EU-részről, hogy demértcsakismostazonnal lehet lehívni ezt az x milliárdot?? Ezt a szocik hazudják, hisz akárhogy is nézem, nekik elemi érdekük, hogy még ők adják át. AZ EU-nak miért ne lenne tökmindegy hogy most vagy 1-2 év múlva lesz lehívva?? Nemhogy kezdtek volna inkább a trolivonal hosszabbítással, az kevesebb vizet zavar.”
 • 126. Lehiggadt 2009. október 20. 19:31
  „124. martinov 2009.10.20. 17:50
  .
  Próbálom szalonképesen leírni, hogy milyen marhaságokat beszélsz!
  A szegedi tömegközlekedés és az infrastruktúra fejlesztésére, stb... BŰN lett volna elszalasztani, nem igénybe venni azt a TÖBBTÍZMILLIÁRD forintnyi EU-s támogatást, amit most adtak, amit NEM LEHETETT volna később igénybe venni! Ezt már annyiszor és annyian "lenyilatkozták"! IGEN, "áldozat nélkül nincs győzelem"! Egy lakásfelújítás is kényelmetlenségekkel jár! Mégis szükség van rá! Akkor lenne elítélhető a városvezetés, ha ezzel a soha vissza nem térő lehetőséggel nem élt volna!”
 • 125. Mil 2009. október 20. 19:06
  „Jéé, ma dolgoztak derék rendőreink: a kapitányság előtt a szélső sávban 3 kamion egymás mögött :)) Kiváncs lennék, vajon összefüggésben van-e a tegnapi esettel. Így kell ezt, óránként 3-at le lehet csekkolni, nem xarni az egészbe. Még ami jó lenne, az Izabellára és a Bertalanra traffikat, utána meg szépen kivenni a sorból a nagyon hajtókat, és jól lehúzni.
  124-es: én is így látom, de azért erőltetik mindenáron ezeket a beruházásokat, mert ti. ezeket még a választások előtt, még ők szeretnék átadni, hogy ezt is a maguk javára írhassák a kampányban. Egyébként már nagyon elegem van az egészből, és hol van még a vége.. Én egyedül amit ndokoltnak találok, az a villamospálya felújítása. Ez a körforgalom, és a 2-es vili is totál őrültség.”
 • 124. matkovic 2009. október 20. 18:29
  „Kispé,Jenny! Jobbulást nektek!!!”
 • 123. martinov 2009. október 20. 17:50
  „Tisztelt mindenki!

  Ezt a sok sz*r román kamiont már én is nagyon unom, de csak akkor fog megoldódni ha elkészül az elkerülő. Tisztelt agyatlan országos és városi vezetőknek akkor kellett volna belefogni a körforgalomba ha már az elkerülő készen van és nem csinálnak végeláthatatlan dugókat a kamionok, bár szerintem utána már a körforgalom létjogosultsága is a nullára redukálódik, ameddig a tisztelt románok nem tették be a szutykos lábukat az unióba addig a régi csomópont is tökéletesen ellátta a feladatát... naponta jártam arra, az első zöldön mindig átfértem! A rendőrök meg igenis jó lenne ha nem azzal foglalkoznának hogy a magyart minden apróságért keresztre feszítik, a külföldiek meg vidáman garázdálkodnak. Idén voltam Horvátországban, ott mondták hogy ha megfog a rendőr a helyszínen kell fizetni, addig senki sehova, pont azért mert utólag a külföldin ők sem tudják behajtani a büntit.”
 • 122. Héhé 2009. október 20. 17:32
  „Suzukit vett,de helyette lett egy Smartja!Micsoda jó biznisz....”
 • 121. IVY 2009. október 20. 15:14
  „hamamkato!
  Tarts a kocsidban egy baseball ütőt, -törd be a kamionos lámpáit és villámgyorsan húzz el a helyszínről!
  Szerinted? Utolérne.....? :)”
 • 120. hamankato 2009. október 20. 15:09
  „Én meg ara lennék kiváncsi,hogy mikor fognak MÁR végre büntetni a rendőrök az Izabella híd lábánál befelé,amikor a KAMIONOK behajtanak a TILTÓ tábla ellenére a FELÜLJÁRÓRA!!!!!!

  Több helyen ki van téve a 3,5 t -nál nehezebb thg behajtási tilalma,ennek ellenére,csak úgy zúgnak át a 20 tonnás kamionok a feltúrt kereszteződésen.

  A rendőrök miért nem szereznek érvényt a szabályoknak???????????

  Másik hely!!

  Szent Ferenc utca vége,körforgalom építése miatt az állomás felé behajtani tilos,kivétel busz!!!
  Ezt mindenki lesz..ja!!!!Még a 20 t kamion is megy tovább a pályaudvarra!!!

  HOL vannak a rendőrök????????????????

  A SZABÁLYOKAT KELLENE BETARTANI, BETARTATNI!!!!!!!!!!!!!!!

  UI.MOCSKOS kamionos,ha megállok előtte és szólok neki,hogy majd nem összetörtél,még meg is fenyeget,neki áll feljebb!!!!Néha azon gondolkodom,hogy lassan fegyverrel kell kimennem a közlekedésbe!!!”
 • 119. Joda 2009. október 20. 14:32
  „Minden reggel hajnali 4:45-kor amikor az Izabelle hídon autózom, már rettgek, hogy most vajon melyik kamionos elől kell menekülnöm éppen. Mert hol levillognak, hol meg rámállnak. Nekem kis autóm van, de ha beleülnék egy ilyen nagy kamionba az felhatalmazna, hogy mindenkit porrá zúzzak az utakon? Csakhogy ÉN ÉN haladjak előre a többi le van szarva had pusztuljon a férgese mi?”
138 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy őrült agy szüleményei a REÖK-ben

Szeged - Nagyszabású Chagall-tárlat látható holnaptól a REÖK-ben. Az öt hazai nagyvárost érintő… Tovább olvasom