Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 12°C Még több cikk.

Családi mesék - mesélő családok

Családi mesék - mesélő családok címmel három részből álló pódiumbeszélgetés-sorozatot indít a Nagyító Alapítvány.
A három ingyenes esten olyan családokat ismerhetünk meg, amelyeknek tagjait a vérségi kötelékek mellett érdeklődési körük, szenvedélyük, hivatásuk és/vagy munkájuk is összeköt. 

A zene szeretete, a természet szeretete. A fotózás szenvedélye és a tanítás szenvedélye – néhány vonzalom, amely a Molnár család valamennyi tagjának életében meghatározó szerepet játszik. Együtt is és külön-külön is. Egy család, amely remek muzsikusokat, nagyszerű tanárokat, élvonalbeli fotósokat vonultat föl. Egy család, amelynek tagjai együtt és külön-külön hasznára kívánnak lenni a világnak, amelyben élünk – mindannyiunk örömére. Március 19-én, kedden 18.30-kor az Agórában Molnár Gyula, Molnár Gyuláné, Molnár Nóra és Molnár Gábor vall dixielandről, szolmizálásról, természetvédelemről, Fool Moonról, fotózásról, szalonzenéről és összetartozásról.

Molnár Gyula és családja után április 2-án a Hági éttermet üzemeltető Pápai család életét ismerhetik meg az érdeklődők a nemrégiben újranyitott, népszerű vendéglátóhelyen, majd Varga Péterrel és Varga Petrával, a sikeres papír-írószer kereskedést vezető család tagjaival találkozhatnak az SZTE Gazdaságtudományi Karon április 10-én. A beszélgetések házigazdája Marton Árpád.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset miatt lassabb a haladás az M43-ason, Budapest felé

A balesetben senki nem sérült meg. Tovább olvasom